Van buik tot baby

Het meest complete boek over zwanger zijn & bevallen

Jaarlijks worden er in Nederland zo’n 170.000 baby’s geboren en iedere keer weer zet een zwangerschap de wereld van aanstaande ouders op zijn kop. In de wereld van zwanger zijn en bevallen is de laatste tijd veel veranderd. Vandaar dat Ouders van Nu de meest actuele informatie heeft gebundeld in een compleet handboek; Van buik tot baby.

Voor de meeste mensen is de geboorte van een kind en de negen maanden die daaraan voorafgaan, de meest bijzondere tijd van hun leven. Je hoort termen waarvan je het bestaan niet wist en zit vol vragen. Wat gebeurt er met je lijf? Wanneer ga je vertellen dat je zwanger bent, wil je een combinatie test doen? Een NIPT? Ga je thuis bevallen? In een bad, op bed of op een baarkruk? Met een doula? Of in het ziekenhuis? Pijnbestrijding? Kies je voor een extra 3D-echo? Veel van de keuzes die zwangere vrouwen nu hebben, waren er 10 jaar geleden niet. Net als de huidige richtlijn voor de geboortezorg, vruchtbaarheidsbehandelingen, de erkenning van een baby door homostellen, en innovatieve technieken voor embryoselectie.  Al deze ontwikkelingen brengen nieuwe discussies en vragen met zich mee, die in geen enkel handboek over zwangerschap worden behandeld. Tot nu in elk geval, want Ouders van Nu heeft de meest actuele informatie gebundeld in een nieuw eigentijds handboek; Van buik tot baby.

Meest compleet en actueel
Van buik tot baby is het meest complete handboek voor zwangere vrouwen. In dit boek vertellen experts en ervaringsdeskundigen alles over zwanger worden, zwanger zijn en bevallen. Het boek is per trimester opgedeeld en geeft van week tot week de meest actuele informatie over wat er met je baby en je lijf gebeurt. Een boek om er op elk moment van de zwangerschap bij te pakken.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Van buik tot baby | Ouders van nu | ISBN: 9789021572239 | € 27,50,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *