Eet, reset, heal: de nieuwe Gwyneth Paltrow

Eet je mooi en voel je goed met clean eating

Gezond en lekker sluiten elkaar niet uit. Dat bewijst Gwyneth Paltrow wederom in haar nieuwe boek Eet, reset, heal. In haar meest ambitieuze kookboek tot nu toe vind je meer dan 100 recepten met heerlijk eten om te herstellen, resetten en terug in balans te komen.
 
In Eet, reset, heal voldoen alle maaltijden aan de basisprincipes van clean eating. Daardoor zijn de recepten ook geschikt voor mensen met een voedselgevoeligheid of diegenen die bezig zijn met een detoxkuur. Detoxkuren die aan bod komen zijn: de Fat Flush, Zware-metalen-detox, Boost je bijnieren, Candida Reset, Healthy Heart en Veg-Friendly Ayurveda. In de recepten ligt de focus niet op wat er ontbreekt op je bord, maar juist op wat er wel op ligt.
 
‘Als ik ‘clean’ zeg, denken veel mensen dat ik alleen maar boerenkool, havermelk, kelppoeder en tarwegras eet – en wie weet wat voor andere dingen die ik nooit zou eten. Ik doe maar één keer per jaar een detoxkuur, en dat is niet om mijn lijf te straffen omdat ik de rest van het jaar hamburgers eet. Een bepaalde periode grotendeels of volledig clean eten is geen morele keuze, en het zou je ook niet het gevoel moeten geven dat je van alles mist.’ – Gwyneth Paltrow

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Eet, reset, heal | Gwyneth Paltrow | ISBN: 9789021572376 | € 27,50,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *