Op zoek naar moed, kracht en geluk

Waarom Finnen niet opgeven en hoe je deze magie kunt gebruiken

Angstig, kilo’s te zwaar en afhankelijk van slaappillen en antidepressiva keerde de Finse journaliste Katja Pantzar terug naar haar geboorteland Finland, waar ze ontdekte dat de sleutel tot goed leven lag in leven met moed en integriteit. Maar hoe doe je dat precies?

In het boek Leef met moed, kracht en vastberadenheid legt Katja uit hoe je overstapt op de eenvoudige lifestyle van de Finnen. Een levensstijl die bestaat uit eenvoudige, functionele lichaamsbeweging, een noords dieet en tijd doorbrengen in ruimte, water, stilte en natuur. Haar lichamelijke en geestelijke  uithoudingsvermogen nam toe en liet ze haar angsten, vermoeidheid en pijn achter.

Ontdek de manieren waarop ook jij deze eeuwenoude filosofie van hoop en doorzettingsvermogen in je leven kunt integreren, waar je ook bent in de wereld en wat voor uitdagingen je ook moet aangaan.

Katja Pantzar is schrijfster, redacteur en tv-journalist. Ze is opgegroeid in Canada en woont in Helsinki, waar ze het hele jaar door bijna elke dag in de zee zwemt. .

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Leef met moed, kracht en vastberadenheid | Katja Pantzar | ISBN: 9789021567570 | € 17,50 | Verschijndatum: 5-6-2018 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *