Je mooi en zelfverzekerd voelen straks voor iedereen bereikbaar

DermaClinic en Baltisse werken samen aan landelijke opschaling naar keten van cosmetische topklinieken

Cosmetische kliniek DermaClinic schaalt op naar een landelijke kwaliteitsketen van cosmetische klinieken. Dankzij het vertrouwen van de Belgische investeringsmaatschappij Baltisse in dr. Catharina Meijer en haar team, breidt DermaClinic binnen drie jaar uit van twee vestigingen -in Groningen en Zwolle- naar 14 vestigingen door het hele land. Deze opschaling is uniek in Nederland voor deze branche.

2 op de 10 doet of overweegt het
Catharina Meijer, oprichter/eigenaar en cosmetisch arts bij DermaClinic: ‘De consument heeft in toenemende mate aandacht voor huidverbetering en huidverjonging. Recent onderzoek van DermaClinic toont aan dat maar liefst twee op de tien Nederlanders een cosmetische behandeling heeft ondergaan of dat overweegt. We zijn dan ook enorm blij met de kapitaalversterking, inhoudelijke expertise en de begeleiding van Baltisse waarmee we onze groeiambities kunnen realiseren. Dit jaar nog openen we een vestiging in Utrecht en een vestiging in Den Haag. In 2019 en in 2020 komen daar nog eens 10 vestigingen bij, verspreid over Nederland.’

Onze klant echt kennen
Catharina Meijer vervolgt: ‘Dankzij deze opschaling kan DermaClinic nog beter inspelen op de behoefte aan kwalitatief hoogwaardige cosmetische behandelingen. Omdat we straks door het hele land zijn gevestigd, kunnen we met meer klanten een duurzame relatie opbouwen. We willen hen echt leren kennen zodat we samen het beste en meest natuurlijke resultaat behalen’.

Aantrekkelijke werkgever
Door deze uitbreiding kunnen wij ook onze werknemers in toenemende mate een stimulerende werkomgeving bieden die volop mogelijkheden tot professionele groei binnen DermaClinic zal bieden’, aldus Catharina Meijer.

Kwaliteitsketen met groeipotentieel
Filip Balcaen, eigenaar van de Belgische investeringsmaatschappij Baltisse: ‘We zijn verheugd dat we een ervaren en ambitieus management met een vakkundig team van medisch cosmetisch specialisten kunnen ondersteunen in deze unieke uitbreiding in de branche naar een landelijke keten. De cosmetische markt heeft een groeipotentieel dat wij heel interessant vinden. We denken een sterk ondernemingsmodel neer te kunnen zetten en zien in DermaClinic een kwaliteitsketen, die de klant en niet de behandeling centraal stelt. De nadruk ligt op het verkrijgen van een mooi en natuurlijk uiterlijk dankzij kwalitatief toonaangevende behandelingen en producten gebaseerd op een persoonlijk consult voor elke klant. Dit onderscheidt DermaClinic in de Nederlandse cosmetische markt. We zijn ervan overtuigd dat DermaClinic een goede match vormt met Baltisse en we onderschrijven de visie van DermaClinic om zich in te spannen voor verbetering van de kwaliteit in de totale sector.’

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Over DermaClinic
DermaClinic wil het voor iedereen mogelijk maken om zich mooi en zelfverzekerd te voelen. Met toonaangevende behandelingen en producten voor huidverbetering en –verjonging: botulinetoxine injecties (bijv. botox), fillers, laserbehandelingen, skincare producten en diverse huidbehandelingen. Om tot het beste en meest natuurlijke resultaat te komen, wil DermaClinic haar klanten echt leren kennen. Daarom besteden de specialisten van DermaClinic vanuit een multidisciplinaire aanpak veel tijd en aandacht aan ieder persoon en ieders huid.

DermaClinic werd in 2003 opgericht door dr. Catharina Meijer. Dr. Meijer is naast ervaren ondernemer en cosmetisch arts met visie, al jarenlang voorzitter van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en voorvechtster van kwaliteitsverbetering in de cosmetische sector, een en ander in nauwe samenwerking met de overheid.

Voor meer informatie verwijzen we naar www.dermaclinic.nl

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Over Baltisse 
Baltisse is het investeringsfonds van Filip Balcaen, een ervaren Belgische ondernemer die in het verleden wereldwijd actief was in de vloerbekleding industrie via Balta en later IVC Group. Baltisse is een familiebedrijf en een ondernemend investeringsfonds met belangen in uiteenlopende gebieden zoals private equity, vastgoed (ontwikkeling) in België, Luxemburg, Roemenië en de VS, asset management en in de vloerbekleding sector via een belang in Mohawk Industries (VS).

Baltisse wil met haar investeringen bedrijven met een goed trackrecord en goede vooruitzichten ondersteunen door middel van kapitaal en door het management bij te staan in het streven naar operationele excellentie en commercieel succes. De strategie van Baltisse is gericht op de lange termijn, in de overtuiging dat door te investeren in mensen en door de voor hen noodzakelijke middelen ter beschikking te stellen, je waarde voor alle belanghebbenden creëert.

Voor meer informatie verwijzen we naar www.baltisse.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *