Het Handige Super Family Kookboek voor drukke ouders & kids

Van de makers van De Enige Echte Super Family Planner

Voor alle fans van De Enige Echte Super Family Planner is er nu ook Het Handige Super Family Kookboek. Een ‘gezinsproof’ kookboek, voor iedereen die aan het eind van de dag geen zin heeft om te koken, maar wel wil eten. Met prachtige, speelse illustraties van Nanja Toebak en handige recepten en tips opgetekend door Toni Westenberg en Rinskje Koelewijn. Het Handige Super Family Kookboek verschijnt op dinsdag 18 augustus.

Het boek bevat recepten die je zelfs de moeilijkste eters kunt voorschotelen en maaltijden die kinderen zelf kunnen koken. Handige oplossingen voor als de een wel vlees eet en de ander niet. Verjaardagen, kerst of Netflix-eten, in Het Handige Super Family Kookboek vind je voor elke gelegenheid iets lekkers! Van Mexicaanse kipwraps, Blote billetjes in het gras en Shakshuka tot Bananenbrood-ontbijtkoekjes en Citroenkip uit de oven.

Het Handige Super Family Kookboek is afkomstig van de makers van De Family Survival planner, vanaf dit jaar De Enige Echte Super Family Planner. Deze planner is al bijna 15 jaar een grote hit en onmisbaar in menig huishouden. Inmiddels zijn er al meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Over de auteurs:
Rinskje Koelewijn (redacteur bij NRC Handelsblad), Toni Westenberg (internet projectmanager) en grafisch ontwerper Nanja Toebak hebben bij elkaar opgeteld zes kinderen, in de leeftijd van basisschool tot universiteit. Geen opvoeddilemma is hen vreemd: moeilijke eters, slechte slapers en bedplassers. Ze overwonnen praktische problemen: stampvolle weekenden vol sportwedstrijden, voorspeelmiddagen op doordeweekse werkdagen, en twaalf weken schoolvakantie per jaar. “De beste opvoedtips, die van jezelf en andere ouders, vergeet je zodra je kind de volgende fase ingaat. Het is net als met de eerste woordjes van je kind: je moet alles opschrijven of op een andere manier vastleggen om te onthouden. Door het maken van de Super Family Planner, hebben wij inmiddels een mini-encyclopedie met tips die de tijd doorstaan.”

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Het Handige Super Family Kookboek | Kookboek voor drukke ouders & kids | Toni Westenberg, Rinskje Koelewijn, Nanja Toebak | 9789021574684 | € 18,50 | 18 augustus 2020

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

 

Ook verkijgbaar:

De Enige Echte Super Family Planner 2021
Kalender met stickers & tips voor ouders & kids
Auteurs: Toni Westenberg, Rinskje Koelewijn, Nanja Toebak
ISBN: 978902157469 1
Verschijningsdatum: 26 mei 2020
Prijs: €19,99
Kosmos Uitgevers

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *