Go Keto

Activeer je vetverbranding in 30 dagen

In haar vierde boek Go Keto gaat Julie Van den Kerchove verder in op de keto levensstijl: dé manier om langer jong, energiek en slank te blijven. Ze toont aan de hand van een gedetailleerd programma hoe je in 30 dagen van je lichaam een natuurlijke vetverbrander kan maken, met 60 nieuwe gluten- en suikervrije recepten bomvol gezonde vetten en groenten, aangevuld met kleine porties kwaliteitsvol gevogelte en vis.

Het boek bevat ook een gedetailleerd 4-weken menuplan, een 15-minute workout om je verbranding extra te ondersteunen en een heleboel tips om je levenskwaliteit te verbeteren.

De recepten zijn opnieuw snel en eenvoudig, met hoofdzakelijk ingrediënten uit de supermarkt. Goed voor flexitariërs, vegetariërs én Bourgondiërs.

Julie Van den Kerchove is het gezicht achter de populaire blog Julie’s Lifestyle en de auteur van Julie NatuurlijkEasy Vegan met Julie en bestseller Het Keto Plan. Als jonge onderneemster is Julie ook een veel gevraagd keynote speaker & workshop host. Hierin vertelt de chef hoe haar food passie geëvolueerd is van raw food naar keto en hoe jij ermee kan starten aan de hand van concrete tips en heerlijke gerechten. Samen met haar business partner Simon Matthys heeft ze ook de eerste Belgische raw vegan en keto productlijn ALL GOOD op de markt gebracht, met heerlijke taartjes, granola, crackers en meer. Je vindt haar op Instagram.com/JuliesLifestyleOfficial

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Go Keto | Activeer je vetverbranding in 30 dagen | Julie Van den Kerchove | EAN 9789401455534 | Hardback | 232 pagina’s | € 25,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *