De mooiste reizen voor backpackers

Roëll de Ram neemt je mee naar de mooiste plekken ter wereld

Van de bijzondere plekjes in Sri Lanka tot een roadtrip door het ruige Canada en wekenlang rondtrekken door het imposante Zuid-Afrika: met een backpack kun je op alle plekken ter wereld komen. Reisblogster Roëll de Ram, van WeAreTravellers.nl, heeft in haar boek Backpack bestemmingen de mooiste reizen vastgelegd. Een inspirerend boek voor zowel de budgetreiziger als de flashpacker. 

Backpackers heb je in vele soorten en maten. Van de budget backpacker die zo goedkoop mogelijk de wereld willen ontdekken, tot de flashpacker, die gewapend met de allerlaatste gadgets liever wat meer geld neertelt voor een comfortabel hotel. Maar één ding hebben ze gemeen: ze houden van rondreizen. Welke backpacker je ook bent, met dit boek kan elke reiziger uit de voeten. Ontdek de 23 mooiste backpackreizen.

Van IJsland tot Australië
In Backpack bestemmingen vind je drieëntwintig betoverende persoonlijke reisverhalen. Met daarin voor elke bestemming praktische tips, mooie routes en schitterende foto’s. Van een tempeltour door Myanmar tot een prachtige reis langs de oostkust van Australië. Maar ook een ijskoude backpack reis door IJsland is te vinden in het boek.

Een boek vol inspiratie voor elke backpacker die zin heeft om een mooie plek op onze wereld te ontdekken.

Roëll de Ram is fulltime reisblogger en oprichter van WeAreTravellers.nl, een van de grootste travelblogs in Nederland. Haar eerste backpackreis maakte ze op 19-jarige leeftijd naar Brazilië. Sindsdien heeft ze tientallen backpackreizen gemaakt.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Backpack Bestemmingenl | Roëll de Ram | ISBN:9789021569802 | € 20,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *