Bye Bye Stress in Nine Minutes or Less

d7e55fe5-0bbb-45db-bd2f-2f96b1cc222bTijdens de Internationale Yogadag op 21 juni presenteerde Sat Kirtan Kaur Khalsa haar boek Bye Bye Stress in Nine Minutes or Less. Het boek is geschreven voor iedereen die op zoek is naar manieren om een gelukkiger en gezonder leven te leiden, zowel op het werk als privé.

De krachtige en effectieve oefeningen die de auteur beschrijft zijn gebaseerd op Kundalini Yoga, zoals onderwezen door Yogi Bhajan, en versterken je lichaam en geest. Het gaat om gerichte concentratie, sympathieke communicatie, creativiteit en hoe je luistert naar je ware zelf.

Als je de oefeningen van haar NineMinMax® methode doet, ontdek je hoe je in no time kunt ontspannen en je werk weer met meer plezier doet. De methode kost je slechts 9 minuten per dag. Honderden cursisten zijn aangenaam verrast over het resultaat, doordat je de yogaoefeningen bijvoorbeeld gewoon op kantoor kunt doen.

In “Bye Bye Stress in Nine Minutes or Less” deelt Sat Kirtan met helderheid, diepte, humor en mededogen haar wijsheid. Voor iedereen in de zakenwereld, ongeacht rang of stand. De oefeningen in het boek zijn vergezeld van kleurrijke illustraties en de lezer vindt veel interessante informatie over Kundalini Yoga.

QUOTE: Therapeutisch is bewezen dat deze krachtige meditaties slapeloosheid, angst en depressie aanzienlijk verminderen. In mijn eigen medische praktijk heb ik de positieve effecten van deze reguliere yoga-oefeningen gezien bij patiënten die lijden aan kanker of hart- en vaatziekten. Ik kan het boek en de NineMinMax® methode van harte aanbevelen.
~ Göran Boll, oprichter & directeur MediYoga Instituut Zweden

QUOTE: Sat Nam Sat Kirtan Kaur Ji! Is this an excerpt from the book or the entire book? I love the excellence of the layout and the simplicity of the content. This is material that readers can put into action immediately and experience the benefits right away. Really well done! May you reach those who are most in need of this sacred technology.
~ Guruka Singh, CEO Sikhnet.com


Over de auteur
Sat Kirtan is bekend met de behoeften, stress en uitdagingen in een zakelijke omgeving, doordat ze zelf jarenlang heeft gewerkt op het hoofdkantoor van een grote financiële instelling in Amsterdam. Als yogadocent en -trainer helpt ze werknemers bij het verminderen van stress en ziekteverzuim. Haar eerste boek Business yoga – weg met de stress, dat ze in 2011 publiceerde, is vernieuwd, uitgebreid en vertaald naar het Engels. Dat resulteert nu in haar tweede boek Bye Bye Stress in nine minutes or less.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *