Verrassende groentegerechten voor elk seizoen

Omslag_oogst_2Na het succes van haar eerste boek Eten uit de volkstuin verschijnt op 10 mei het nieuwe kookboek van Marleen van Es: Oogst. De overheerlijke recepten en beeldschone foto’s zorgen ervoor dat je niet kunt wachten om zelf met het boek aan de slag te gaan. Of dat nu binnen of buiten is. 

Oogst staat vol met verrassende groentegerechten voor elk seizoen. Recepten om buiten te eten of buiten klaar te maken. Bak scones voor een picknick, pof tuinboontjes op de barbecue of serveer artisjokbloemen tijdens een diner en tête-a-tête. Ook binnenshuis kun je met dit prachtige kookboek prima uit de voeten. Geniet van de mooie buitenfoto’s terwijl een meringuetaart in de oven staat. Droom weg bij beelden van de eerste zonnestralen in de lente, een boeket van wilde bloemen en een kampvuurtje. Lente, zomer, herfst, winter: elk seizoen heeft zijn eigen charme. Droom, kook en geniet!


Over de auteur
Multi-Talent Marleen van Es is fotograaf, stylist, vormgever, succesvol blogger en eigenaar van een welig tierende volkstuin. Haar eerste boek Eten uit de volkstuin werd lovend ontvangen. Op haar blog etenuitdevolkstuin.nl deelt ze niet alleen haar prachtige foto’s en tuinervaringen, maar geeft ze ook tips en recepten.

Verschenen: 10 mei 2017
Prijs: € 34,99
ISBN: 9789046822050

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *