Wandellust

Inspiratieboek vol prachtige wandelplekken

In Wandellust laat lifestyleblogger Cynthia Schultz zien hoe fijn wandelen kan zijn. Laat je door dit mooie boek inspireren om te gaan wandelen!

Wandelen is fantastisch! Het is makkelijk, je hebt er niks voor nodig, en terwijl je loopt maak je ook nog eens je hoofd leeg na een drukke dag. Kortom; goed voor lichaam en geest. Cynthia laat in haar boek Wandellust meer dan 20 van haar mooiste plekken in Nederland zien om te gaan wandelen. Geen lange routes van 25 kilometer, maar gewoon mooie wandellocaties met bijbehorende hotspots zoals cafés & restaurants.

Wandellust is voor iedereen die er van houdt om lekker naar buiten te gaan, in beweging wil zijn, en daarbij ook nog wat moois wil zien.

Cynthia Schultz is een succesvol lifestyleblogger. Sinds 2018 helpt ze mensen meer structuur aan te brengen in hun leven door haar Structuurjunkie-planners en trainingen efficiënter werken. Wandelen is een van de mooiste manieren om productiever en creatiever te worden. Cynthia wandelt dagelijks 1,5 uur en heeft de mooiste plekken om te wandelen in Wandellust beschreven.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Wandellust | Cynthia Schultz | 9789021575018 | € 21,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *