Versterk je weerstand met Dr. Bingé Servaas

Leer alles over de grote en kleine bedreigingen uit onze buiten- en binnenwereld

Kan je na het lezen van dit boek jezelf een viroloog noemen? Absoluut niet! Dit boek biedt een inkijkje in een zeer complexe wereld. Namelijk de wereld van fagocyten, lymfeklieren, bloedbanen, forten, aanvallers en verdedigers. Want als je de kleine binnenwereld leert kennen snap je ook beter de invloeden en gevaren van de buitenwereld op het lichaam.

Een gezonder lichaam en een betere weerstand, dat wil jij toch ook? Een sterk immuunsysteem beschermt je lichaam tegen allerlei ziektes. Tips om het immuunsysteem te versterken zijn wijdverspreid, maar wie kan de fabels nog van de feiten onderscheiden?

Immuniteit van Dr. Servaas Bingé legt stap voor stap uit hoe het immuunsysteem werkt. Van Microbiologie tot levensstijl. Het legt eenvoudige verbanden tussen de geschiedenis en het heden met een speciaal hoofdstuk over COVID-19. In dit boek wordt niks overgeslagen dat te maken heeft met het versterken van ons immuunsysteem!
 
Servaas Bingé is een huis- en sportarts. Hij geeft regelmatig lezingen voor artsen en niet artsen en spreekt een no-nonsense taal waarin hij lastige onderwerpen begrijpelijk weet te maken.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Immuniteit | Versterk je weerstand | Bingé Servaas | 9789021578729 | € 20,99 | 15 december 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *