Na de vakantie weer fit en slank

Maak nu je goede voornemens om gezond af te vallen waar, aanbevolen door het voedingscentrum!

1251-b28a80ccbaffff24192010c23f5a3189De vakantie is weer voorbij. Als aandenken heb je waarschijnlijk een flink aantal mooie foto’s en met een beetje pech ook nog een paar extra pondjes of zelfs kilo’s. Dit is het moment om daar definitief mee af te rekenen, zodat jij weer stralend voor de spiegel kunt staan! Het geheim? ‘De Regel van 3’ en ‘de 7 Afspraken’ van Anja Bastings.

Top 5
Tijdens de vakantie maken veel mensen goede voornemens waar ze bij thuiskomst mee aan de slag willen. Hoog in de top 5 goede voornemens staan altijd afvallen, gezonder eten en meer sporten. Maar het waarmaken hiervan blijkt vaak een hele uitdaging. Goed nieuws! Met de juiste hulp is het echt voor iedereen mogelijk om fit en slank te worden en blijven. Anja Basting, bekend als afvalcoach uit verschillende Tv-programma’s, kan jou die hulp bieden. In haar boek Stralend voor de spiegel helpt Anja de lezer op een hele toegankelijke en haalbare manier op weg naar een blijvend gezond gewicht.

Eenvoudig eetpatroon
Anja gelooft niet in een eenzijdig dieet, dure superfoods, pillen, poeders, shakes en diëten met uitgeschreven menu’s. ‘De Regel van 3’ en ‘de 7 Afspraken’ van Anja geven aan hoeveel je mag eten, waarbij jij zelf je keuzes maakt en de verantwoordelijkheid neemt. Met de focus op een eenvoudig eetpatroon zorgt dit boek ervoor dat je resultaten behaalt die je eerder absoluut niet voor mogelijk hield. De lekkere recepten, de praktische tips en de succesverhalen in het boek geven je de steun in de rug die je zo hard nodig hebt om je doel te bereiken.

Anja Bastings is al ruim 20 jaar voedingscoach, oprichter/eigenaar van Fit & Slank en bekend van de tv-programma’s ‘Help, ons kind is te dik’ (RTL4), ‘Operatie NL Fit’ (Avro) en ‘De Grote Herkansing’ (SBS6). Met haar methode liet zij al duizenden mensen stralend, fit en slank voor de spiegel staan. Zonder jojo-effect!

Stralend voor de spiegel | Anja Bastings | ISBN 9789490317003 | € 17,95 | www.fitenslank.nl 


Bekijk hier de boektrailer:

Ook het Voedingscentrum en de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland onderschrijven de methode van Anja.
“Dit boek is een heel mooi startpunt voor iedereen die serieus wil gaan werken aan een gezonder gewicht en een gezonder leven. Als lezer krijg je geen voorgeschreven lijstje om in een paar weken tijd wat kilo’s kwijt te raken, maar krijg je het enige juiste advies, namelijk: dat je je gewoontes zult moeten gaan veranderen. Het boek bevat heel veel praktische tips en trucs om je daarbij te helpen. Aan de prettige toon en duidelijke en uitgebreide uitleg merk je dat Anja jarenlange ervaring heeft in het begeleiden van mensen naar een gezonder en gelukkiger leven. Lezen dus dit boek!” – Dr. Ir. A. Postma, Voedingscentrum

“Het programma biedt duidelijke handvatten voor de mensen die het volgen. Dat doet Anja op een positieve, nuchtere “no-nonsense” manier. Ze geeft iedereen de mogelijkheid om op een gezonde en toegankelijke manier een gezonde leefstijl te creëren.” Drs. M.A.M. Kramer Beroepsvereniging van Gewichtsconsulenten Nederland

 

Zij gingen je al voor:

“Wat eerst heel moeilijk leek, bleek heel makkelijk. We voelen ons supergoed.” – Wil (-20 kg) & Jack (-33 kg)

“Geen technisch geleuter, maar toepasbare ‘spelregels’ die goed zijn uit te voeren.” – Ralph (-30 kg)

“Ik voel me fit en kan weer leuke kleren kopen.” Emily (-37 kg)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *