UpGreatLife™ brengt persoonlijke digitale health boxen naar Nederland

2608-8ee48b48f6f17961a6ed876ed20558b2
In navolging van succes in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, heeft de Berlijnse online startup met persoonlijke Health Boxen, die ondersteund worden door een innovatieve Digital Coach, nu ook officieel voet gezet op de Nederlandse markt.

Heb je moeite om de juiste gezonde voeding te vinden? Zie je door de bomen het bos niet meer, door alle sites die wondermiddelen met magische effecten aanbieden? Waarom kost de ene kruidenthee € 3,99 per pakje en het andere € 12,99 voor dezelfde hoeveelheid? Waarom krijg je bij je dieet-plan geen bijbehorende fitness-oefeningen? Gezond leven is makkelijker gezegd dan gedaan. Dat gaat veranderen.

2608-a2276044fc1a39dad815c716e573068cDe oplossing
UpGreatLife biedt met innovatieve en effectieve Health Boxen voor deze problemen een oplossing aan. In de korte tijd van 6 maanden heeft de in Berlijn gevestigde ‘Digital Health & Nutrition’ startup een gezondere levensstijl makkelijker gemaakt. UpGreatLife heeft reeds 20.000 klanten uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

UpGreatLife creëert gecureerde 360° gezondheidsprogramma’s die je helpen met je persoonlijke gezondheids- en lichaamsdoelen. Wil je afvallen of detoxen? Verlang je naar meer energie of wil je je immuunsysteem verbeteren? Misschien heb je betere slaap nodig. Of ondersteuning van je mentale prestatie-kracht, nu de vakantie voorbij is? Ieder programma duurt minimaal een week en wordt direct aan huis geleverd. Iedere Box bevat 28 power-producten en superfoods met dagelijkse bijpassende recepten, tips en video-oefeningen.

Het effect
De Nederlandse CEO en Co-founder van UpGreatLife, Thomas Leliveld, krijgt vaak de vraag waarom de klanten zo te spreken zijn over het effect van hun Health Box. “Het allerbelangrijkste voor ons is dat het product werkt voor de klant. Onze voedingsexperts hebben niet zomaar 4 producten in een box gestopt. Afhankelijk van het gezondheidsdoel van de Health Box, worden bewezen producten zorgvuldig geselecteerd en gecombineerd. We werken met gerenommeerde leveranciers, de juiste ingrediënten en smaak! Deze producten in combinatie met uiterst gezonde en snel te bereiden recepten, een voedingsplan en fitness video-oefeningen, vormen de absolute basis voor succes bij onze klanten”.

2608-ecb8fbcfe467a19d414a9a9b34185269Pleasure boxen
Een belangrijk onderscheid met de vele sapjes-kuren die op de markt te verkrijgen zijn, is het feit dat de UpGreatLife Health Box naast de normale voeding wordt geconsumeerd. Het beste resultaat wordt behaald bij opvolging van het bijgeleverde voedingsplan, maar het is geen ‘must’ om resultaten te zien. Thomas voegt hieraan toe: “Vele dieet-en detox kuren zijn echte afstraffingen – meer ‘penalties’. Onze Boxen staan voor ‘pleasure’, effect en gemak.”

Ieder Health Box komt met een persoonlijke Digital Health Coach die de consument dagelijkse passende recepten, tips en video-oefeningen op hun mobieltje, tablet of PC stuurt. En allemaal kosteloos.

Meer informatie
UpGreatLife heeft onlangs een samenwerkingscampagne met Gezondheidsnet.nlgevoerd om meer bekendheid bij het Nederlands publiek te verkrijgen. De prijs voor een week Health Box kost € 39,90 inclusief bezorgkosten. Er zijn verschillende boxen, zoals de Deep Detox BoxEasy Diet Box en Immune Plus Box. Kijk op www.upgreatlife.com om meer te weten te komen over de verscheidenheid aan Health Boxen en hun toepassingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *