Tasty, nú ook als kookboek!

Hét kookboek van ’s werelds populairste online foodchannel

Tasty is ’s werelds grootste en meest bekende foodchannel. Alleen in Nederland kijken al zo’n 4,5 miljoen fans dagelijks naar de filmpjes waarin in 40 seconden de meest smaakvolle gerechten worden bereid. Van een Crème Brûlée, French Toast, Tasty’s Handige foodhacks tot 5 ways to cook a baked patato. Voor iedereen die meer dan 40 seconden nodig heeft om iets lekkers op tafel te zetten is hier het officiële Tasty Kookboek, verschijnt op 29 januari 2019.

Een retechic diner? Een heerlijk ontbijt? Of gewoon een smaakvol tussendoortje? In het Tasty Kookboek vind je de lekkerste recepten voor elk moment van de dag. Het geheim achter de recepten van Tasty is een combinatie van eenvoud, makkelijk en snel plus een flinke dosis guilty pleasure (lees: veel sauzen en gesmolten kaas!).

Met dit boek heb je een culinaire stoomcursus in handen. Pocheren en blancheren, met het Tasty Kookboek doe je alles in een handomdraai. In dit boek staan 91 recepten om je vingers bij af te likken en waarmee jij je vrienden en familie kunt verrassen!

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Tasty Kookboek | Tasty | ISBN: 9789021571553 | € 17,50 | Verschijndatum: 29-01-2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *