Smokey Goodness No Worries BBQ

Een boek vol avonturen en culinaire ontdekkingen

Ontdek samen met Jord Althuizen de BBQ-wereld van Australië. Hij neemt je mee in deze wereld door je kennis te laten maken met de flavours van Down Under, want in geen land zijn ze gekker op barbecueën dan Down Under. Dit nieuwe Smokey Goodness-avontuur bevat all time favourites als ribs en burgers, voor wie op zoek is naar een easy summer BBQ, maar ook vol echte BBQ-avonturen.

Voor de recepten zijn geen hard to find ingrediënten nodig en tal van recepten staan in een tangomdraai op tafel. No worries BBQ is vooral echt zorgeloos grillen. Noem het hot & fast, quick & dirty of gewoon relaxed grillen. Ga samen met Jord een chille, relaxte BBQ-zomer tegemoet vol eenvoudige recepten die barsten van de smaak.

Het boek is gevuld met iconische hoofdstukken en toegespitst op specifieke onderwerpen. Zo zijn er hoofdstukken compleet gewijd aan BBQ snacks, buns & burgers en Aussie findings. Naast de overheerlijke recepten heeft Jord natuurlijk ook een goede portie avontuur toegevoegd. Zo vertelt hij onder andere over zijn ontmoeting met Mike Johnson, van het bekende Sugarfire Smokehouse uit de USA.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Smokey Goodness No Worries BBQ | Jord Althuizen | 9789021568898 | € 29,99 | Verschijnt op 16 april 2019 | Kosmos Uitgevers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *