Slaap u mooi met Silberries

silberries4lr

Silberries, het moerbeizijden kussensloop dat bewezen mooier maakt. Tijdens het slapen doet het kussensloop haar werk en zo maakt u uw nachtrust onderdeel van uw dagelijkse schoonheidsverzorging. Silberries is een nieuw product dat is ontwikkeld door Trudy Fietje, eigenaar van smartPULS Emmen.

Weldaad voor de huid
Moerbeizijde heeft een bijzondere vezel: Deze vezel heeft een betere vochtopname en afgifte dan de normale (wild)zijde. Dit maakt uw huid gladder en uw haar zachter. U wordt wakker zonder slaapvouwen en uw haar blijft beter in conditie en in model. De zachte textuur van het kussen voelt aangenaam warm als het koud is en koelt bij hogere temperaturen. De chique uitstraling geeft u een gevoel van luxe. Dit 100% natuurproduct wordt aanbevolen door dermatologen.

Silberries gebruikt voor haar kussenslopen de beste Chinese moerbeizijde die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen gekweekt wordt. Moerbeizijde bestaat uit onder meer 18 eiwitten. Het eiwit fibroïne heeft dezelfde eiwitstructuur en pH waarde als onze huid. Dit zorgt voor de helende en hydraterende werking voor huid en haar. Vanwege deze helende werking wordt moerbeizijde toegepast bij de behandeling van brandwonden en voor premature baby’s. Moerbeizijde is niet te vergelijken met satijn. Satijn is veelal een synthetisch product gemaakt op basis van aardolie.

Huid, haar en nachtrust
De Silberries hebben voordelen voor zowel de huid, het haar en de nachtrust.

De gevoelige huid kalmeert en hydrateert. Het zelfherstellend vermogen van de huid verbetert. Acne, psoriasis en allergieën herstellen.
Het haar krijgt een boost, het glanst meer en blijft langer in model. Haaruitval wordt minder en knopen in het haar komen bijna niet meer voor.
Slapen op moerbeizijde voorkomt nachtelijk zweten en geeft een gevoel van luxe. De slopen zijn anti-allergeen, antibacterieel en schimmelwerend.

Over Trudy Fietje
“Mijn dagelijkse werk is mensen mooier maken. Samen met mijn team aan ervaren schoonheidsspecialistes laat ik de klanten van mijn schoonheidsinstituut smartPULS Emmen stralen door gelaatsbehandelingen, gewichtsbeheersing of een schitterende make up. In de basis is het uitgangspunt de natuur haar werk laten doen. Daarmee is mijn idee voor slapend mooier worden geboren. Moerbeizijde, een schitterend natuurproduct dat uw huid doet stralen en uw haar laat glanzen. Al met al ben ik anderhalf jaar bezig geweest met de ontwikkeling en productie van Silberries. Het eindresultaat is een prachtig product. Wie wil er nu niet slapend mooier worden?”

Waar te koop?
Naast verkoop in de webshop kunt u Silberries ook tegenkomen in schoonheidssalons, kapsalons, beddenzaken, huidklinieken en de betere warenhuizen.
Meer over Silberries: www.silberries.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *