De simpelste methode om je leven te veranderen

De 5 seconderegel

Wat als er een eenvoudige regel zou zijn waarmee je je zelfvertrouwen een boost kan geven zodat je geen moeite meer hebt met dingen doen waar je tegenop ziet? De 5 seconderegel is een eenvoudige, altijd toepasbare oplossing voor een probleem dat we allemaal kennen: jezelf in de weg zitten.

In dit boek legt Mel Robbins uit hoe je met dit ene simpele hulpmiddel zelfverzekerder, moediger en gelukkiger wordt. Aan de hand van kennis uit de gedragswetenschap, fascinerende verhalen en verbazingwekkende feiten uit de geschiedenis, de kunst en het bedrijfsleven schetst ze het belang van het push moment.

Een boek voor iedereen die niet langer smoesjes wil verzinnen, een eind wil maken aan dingen uit te stellen, zijn onzekerheid te lijf wil gaan en meer rust en zelfvertrouwen wilt krijgen.

Het echte geheim is niet weten wat je moet doen, maar hoe je jezelf zover krijgt het te doen.

Mel Robbins werd bekend door haar TEDx-talk over de 5 seconderegel die inmiddels door ruim 12 miljoen mensen is bekeken. Deze regel wordt inmiddels in diverse bedrijven toegepast om productiviteit, samenwerking en betrokkenheid te vergroten.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

De 5 seconderegel | Mel Robbins | ISBN: 9789021569703 | € 17,50 | Verschijndatum: 29-5-2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *