Op BBQ-avontuur naar de States

BBQ-avonturier Jord Althuizen vlamt in bestsellerlijst

“Het is juist in deze bizarre periode geweldig om te zien dat Nederlanders het thuis BBQ’en met de eigen familie zo omarmen en het is  nog leuker dat zij het nieuwe Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites boek daarbij gebruiken ter inspiratie”, aldus Jord Althuizen.

Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites is de eerste uitgave in de nieuwe boekenlijn van Jord, naast de eerder verschenen Smokey Goodness-boeken, waarvan inmiddels meer dan 200.000 exemplaren verkocht zijn. In zijn nieuwe boek neemt Jord je mee op BBQ-avontuur naar de States. Van de deli’s van New York tot aan de taco stands in Californië: op zoek naar a full serving of Smokey Goodness flavour maar voor half the time.

Over Jord Althuizen
Jord Althuizen is oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness. Hij is voormalig chef-kok, restaurantmanager, culinair eindredacteur en avonturier. In 2010 begon hij met zijn missie om Nederland kennis te laten maken met een betere vorm van barbecueën op echt vuur. En met succes, het resultaat is onder meer de vestiging van BBQ-restaurant Black Smoke in Rotterdam en Antwerpen en The Rough Kitchen in Amsterdam. Ook is Smokey Goodness Burgers & BBQ Bites te vinden in de Foodhallen in Den Haag. Daarnaast werden meerdere Smokey Goodness-boeken uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar, en zijn er inmiddels meer dan 200.000(!) exemplaren verkocht. De Smokey-serie is ook verkrijgbaar in Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Engeland en Amerika.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites | Jord Althuizen | 9789021575957 | € 22,50,- | 31 maart 2020 | Kosmos UItgevers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *