Onze opvoeding is een mindfuck!

Vergeet wat je is geleerd en ontdek wat er écht toe doet

Van jongs af aan krijgen we van onze ouders, leraren en anderen te horen hoe we ons moeten gedragen en wat belangrijk is in het leven. Om er vervolgens achter te komen dat die ‘leefregels’ vaak totaal niet kloppen. Het aantal mensen met burn-out klachten blijft maar stijgen. Volgens Inger Strietman ligt dat aan onze opvoeding. “Gooi die leefregels overboord!” zegt zij.

Inger Strietman deelt op verfrissende en scherpe de ‘100 dingen die je eerder had willen weten’. Een must-read voor elke (jong)volwassene. Het boek verschijnt op 22 januari 2019.

Je verstand gebruiken? Dat blijkt vaak compleet ineffectief. Je altijd keurig aan de afspraken houden? Of je braaf bescheiden opstellen? Daar bereik je uiteindelijk helemaal niets mee. We wurmen ons in allerlei bochten om het goed te doen en ons te houden aan de regels die we van huis uit hebben meegekregen. Maar uiteindelijk worden we daar niet gelukkiger van. Sterker nog, ze werken ons regelmatig volkomen tegen.

Hoe werkt het dan wel? Wat is echt belangrijk? In dit boek deelt Inger Strietman de 100 dingen die je veel eerder had willen weten. Tips, inzichten, triggers en levenslessen waar je écht wat aan hebt. Dagelijkse inspiratie voor iedereen. Kort en bondig.

Inger Strietman kreeg een burn-out. En ontdekte dat, om beter te worden, ze alle aangeleerde omgangsvormen en regels overboord moest gooien. Sinds 2010 heeft ze haar eigen coachpraktijk in Breukelen.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

100 dingen die je eerder had willen weten | Inger Strietman | ISBN: 9789021570655 | € 17,50 | Verschijndatum: 22-01-2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *