Nederland gaat voor een Happy Life 365

Kelly Weekers bestormt met debuut top 5 Bestseller top 60

Kelly Weekers is deze week met haar debuut Happy Life 365 binnengekomen in de top 5 van de Bestseller top 60. In Happy Life 365 laat Kelly je inzien dat onze denkwijze enorm bepalend is voor ons dagelijkse geluksgevoel.

In Happy Life 365 leert Kelly je dat 365 dagen per jaar uitzinnig gelukkig zijn vrijwel onmogelijk is. Maar je kan wel elke dag van het jaar de regie pakken over hoe je omgaat met hetgeen er op je pad komt.

Ze leert je onder andere omgaan met stress, negativiteit, de druk van de mening van anderen (waaronder social media) en piekeren, maar ook om weer optimaal te genieten van de mooie dingen in je dag. Of je nu wat vaker lak wilt hebben aan wat een ander van je vindt, wat vaker nee wil zeggen tegen de dingen waar je een hekel aan hebt, positiever wilt zijn of die gezondere leefstijl wilt volhouden. Het vraagt altijd om het omzetten van die spreekwoordelijke ‘knop’. Kelly leert je hoe je dat doet! Om je leven zo een stuk leuker te maken, of leuk te houden.

´Wat een heerlijke pageturner! Je voelt je per regel en bladzijde méér positief en méér optimistisch, zeker ook omdat wat je leest in hele begrijpelijke voorbeelden is weergegeven. En, de tips om je leven fijne te maken zijn haalbaar voor iedereen! Wat een geluk!’
– Prof. dr. Erik J.A. Scherder

‘Waarom moeilijk doen over geluk, als het ook makkelijk kan? Na het lezen van dit boek besef je wat je vaak fout doet, maar ook hoezeer geluk voor het grijpen ligt in de meest simpele dingen. Geen theoretisch geneuzel, maar nuchtere, klare taal, met ook nog wat te lachen. En dat laatste moeten we vooral veel doen, lees maar!’
– Chantal Janzen

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Happy Life 365 | Kelly Weekers | ISBN: 9789021569444 | € 20,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *