Janouk zoekt een duurzame wereld!

Voor iedereen vanaf 9 jaar

Een duurzame wereld, wat betekent dat eigenlijk? En hoe kun jij daaraan bijdragen? In Janouk zoekt een duurzame wereld legt ZAPP-presentatrice Janouk Kelderman  iedereen van 9 jaar en ouder uit wat klimaatverandering is en wat de gevolgen daarvan zijn. Wat houdt het woord duurzaam nou eigenlijk in en hoe zou een duurzame wereld eruit moeten zien?

Naast interessante informatie en weetjes over duurzaamheid staat dit boek bomvol met tips, recepten, proefjes en DIY’s over wat kinderen zelf kunnen doen om de wereld duurzamer te maken.
Met behulp van het Wereld Natuur Fonds vertelt Janouk in heldere taal alles wat je moet weten over onder andere het klimaat, natuur, plastic en voeding. In ieder hoofdstuk komen bekende experts aan het woord die hun kennis delen. Denk aan fijne kooktips van Lisa Goes Vegan, gekke plastic vondsten op zee van Boyan Slat, handige kledingtips van duurzame mode-expert Marieke Eyskoot en interessante weetjes over het klimaat van wetenschapsjournalist Diederik Jekel.

“We hebben maar één wereld, laten we er zuinig op zijn. Elke stap is er één, samen kunnen we de wereld duurzamer maken,’’ aldus Janouk Kelderman.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Janouk zoekt een duurzame wereld | Janouk Kelderman | 9789021577562 | € 15,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *