Hoe scheert Nederland?

SoftShave start digitale enquête

Scheren, steeds meer mensen doen het. Het weghalen van lichaamshaar maakt steeds vaker deel uit van het vaste verzorgingsritueel en is allang niet meer voorbehouden aan mannen met baarden, maar toch wordt scheren vaak nog steeds gezien als een taboe. Nergens voor nodig natuurlijk! Scheren moet een feestje voor iedereen zijn. Reden voor SoftShave, autoriteit op het gebied van natuurlijk en verzorgend ontharen én expert in het voorkomen van scheerproblemen, om een onderzoek te doen naar het Nederlandse scheergedrag en een online enquête te starten. SoftShave vraagt je om je ervaringen en wensen op scheergebied te delen. Wat zijn jouw persoonlijke gebruiken op het gebied van ontharen? Wat doe je en wat gebruik je bijvoorbeeld? Maar ook, wat zijn je wensen en heb je misschien problemen op scheergebied en welke zijn dat dan?

Doe mee en ontvang een heerlijk cadeaupakketje!

Fijn dat je meedoet!
Als je meedoet aan de enquête ontvang je gratis een heerlijk SoftShaveverwenpakketje met informatie, een fijn product én een kortingsvoucher. Je kunt de enquête invullen vanaf 13 tot en met 30 september via de link www.softshave.nl/enquete. Meedoen kost maar 1 à 2 minuten en kan zowel via Instagram als Facebook. Als je de enquête onder de aandacht brengt van je volgers en zij ook de enquête invullen, ontvang niet alleen jij het cadeaupakketje, maar ook je volgers. SoftShave stelt 200 pakketjes beschikbaar. Dus doe snel mee!


Over SoftShave
SoftShave is een zeepvrije, maar toch verzorgende lotion die ingegroeide haartjes en scheerbultjes voorkomt. Met SoftShave behoren huidirritaties tot het verleden. SoftShave is een veilige en verantwoorde keuze. Het is een puur en zuiver product, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. SoftShave scheerlotion is geschikt voor alle huidtypen en kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt voor het scheren van alle lichaamsbeharing. De nieuwe SoftShave voor de extra gevoelige huid bevat geen SLS* (Sodium Lauryl Sulfaat).

www.softshave.nl/enquete

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *