Het ultieme sportkookboek

Voeding is wetenschap en er is een overload aan informatie beschikbaar. Vaak weten sporters niet meer waar ze moeten beginnen of proberen ze allerlei verschillende strategieën uit. Je trainingsprogramma is elke dag anders. Dus je voeding zou er ook elke dag anders moeten uitzien. 

Het sportkookboek is de praktische referentie voor sporters die zeker willen zijn dat ze de juiste dingen eten. Dit tweede deel bundelt het beste uit de sportkookboeken voor duur-, kracht- en teamsport, aangevuld met twintig nieuwe recepten. Want elk type sport vraagt een ander type voeding om je lichaam voor te bereiden op rustige, intensieve en krachttrainingen. Zo optimaliseer je snel je sportprestaties en haal je het meeste uit je actieve tijd?

Over de auteur
Stephanie Scheirlynck is topsportdiëtiste en werkt onder meer voor wielerteam Trek-Segafredo, voetbalploeg RSC Anderlecht, en tal van andere topsporters, waaronder Greg Van Avermaet, Nafi Thiam en Jolien D’Hoore. Vanuit haar ervaring weet ze heel goed welke voedingsstoffen sporters wanneer nodig hebben.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

ISBN9789401453394 | hardcover | 256 pagina’s | € 35,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *