Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld

Onmisbaar voor elke student

De eindexamens zijn net klaar, een nieuwe lichting studenten komt er weer aan. Gaat jouw kroost op kamers en vind je het doodeng om ze aan hun eigen lot over te laten? J.-F. Mallet is terug met het ideale cadeau voor nestverlaters; Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld. Dat kan niet mis gaan.

De Franse bestseller is wereldwijd meer dan 2 miljoen keer verkocht en volgt zijn populaire voorgangers Het allermakkelijkste kookboek ter wereld en Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light op. Dit boek bevat makkelijke gerechten met maximaal vijf ingrediënten, voor maar twee euro per persoon, die je kunt maken op een simpele pit, klein oventje of in de magnetron.  De recepten zijn lekker en leerzaam tegelijk: verplichte kost voor alle studenten die nog wel wat hulp in de keuken kunnen gebruiken!

Jean-François Mallet was chef-kok in grote restaurants voordat hij zich op zijn andere passie stortte: fotografie. Hij specialiseerde zich in food fotografie en reizen. Tegenwoordig fotografeert hij gerechten over de hele wereld en de mensen die ze maken.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld | J.-F. Mallet | ISBN: 9789021569574 | € 20,- | Verschijndatum: 29-05-2018 |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *