Gezond bakken met zuurdesem

Je allereerste zelfgemaakte desembroodje uit de oven halen, dat is puur geluk! Passie voor desem brengt je een stapje dichter bij het perfecte resultaat.

Desembrood is voedzaam, licht verteerbaar, goed voor de darmflora én superlekker.Voor goed en gezond brood zijn slechts drie dingen nodig: meel, water en zout.Plus alle energie en liefde die je er zelf in stopt uiteraard. Dit allesomvattende werk over de oudste en gezondste manier van brood bakkenwon ‘Best Bread Book 2019’ bij de Gourmand World Cookbook Awards en bevat alle informatie die je moet weten over het opstarten van het basisdeeg tot het verwerken van de zuurdesem in 45 recepten.

De Sloveense Anita Šumer verklapt in haar prachtig geïllustreerde boek de geheimen van het lekkere brood van onze grootmoeders. Ze maakt niet alleen brood met het desemdeeg, maar ook zout en zoet gebak als pizza, kruidenbrood, bananenbrood, donuts, brioche en koffiekoeken.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

PASSIE VOOR DESEM | Anita Šumer | EAN 9789401469197 | Hardcover | € 29,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *