Everyday vegan

Of je nu vegan bent of gewoon gezonder wilt eten, het boek Everyday vegan van foodie en fotografe Ellen Charlotte Marie biedt je de beste inspiratie! De voedzame recepten met fantastische smaakcombinaties zullen je ongetwijfeld verleiden om met plezier de keuken in te duiken.

Plantaardig eten zit in de lift, het is hip en trendy en je bent niet langer een nerd als je zegt dat je vegan bent.
Toch is er nog heel wat onwetendheid rond een vegan lifestyle. Bepaalde mensen denken dat deze manier van eten niet haalbaar is omdat het te veel tijd vraagt en moeilijk in te passen is in hun dagelijks leven.

Ellen bewijst het tegendeel. Ze verzamelde opnieuw eenvoudige, smaakvolle gerechten die je lichaam voeden, je gezondheid een boost geven en het dierenleed verminderen. Ellen daagt je ook uit voor een sugar free challenge, neemt je mee in de wereld van kombucha en toont je hoe mealprepping je week een stuk efficiënter maakt!

Alle vegan recepten bevatten geen geraffineerde suikers en zijn bovendien lactose- en hoofdzakelijk glutenvrij.

Brugse foodie Ellen Charlotte Marie is moeder van vier kinderen. Ze combineert haar passie voor gezond eten met haar liefde voor fotografie. Haar instagram account telt zo’n 140.000 volgers en toont aan de hand van mooie foto’s hoe je lekker én gezond kunt koken.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Everyday vegan | Ellen Charlotte Marie | EAN 9789401462891 | Hardback | 160 pagina’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *