Echte verdieping in SPORT & MIND

Het eerste Healthy Hotel van Nederland

6 en 7 oktober 2018 – Hotel van Oranje – Noordwijk aan Zee

Het unieke Healthy Fest Hotel opent voor het eerst haar deuren op zaterdag 6 en 7 oktober in Noordwijk. Zee, ruige duinen en strand gecombineerd met trainingen, yogasessies en workshops van de meest inspirerende (top)sporters. Het hotel staat volledig in het teken van sport en mind, waarbij de deelnemers een dagvullend en uitdagend programma kiezen dat bij zijn of haar interesse past. Specialisten als Arie Boomsma, Thirza van de Hoef,  Kasper van der Meulen en vele anderen begeleiden de deelnemers de gehele dag en delen hun kennis en inzichten. Zij geven nieuwe trainingen en leren hen meer over de juiste techniek. Dit alles in en rondom een heerlijk rustgevend hotel, waar je natuurlijk ook lekker kunt blijven slapen!

Tijdens Healthy Fest Hotel hoeft niemand zich te vervelen met maar liefst zes verschillende tracks, bestaande uit een professionele warming up, drie trainingen, een lezing, een ontspanningssessie, een heerlijke lunch en de mogelijkheid om alle spa en wellness faciliteiten te gebruiken. Ook is er tijd voor een strandwandeling en schuif je aan bij een gezellig vondprogramma met heerlijk eten en live muziek!

Deelnemers volgen elk hun eigen track, welke start op zaterdag om 08:30 uur en eindigt om 18:00 uur. Er is een crossfit track met Arie Boomsma en een strength track voor een sterke core. Natuurlijk wordt er meer verteld over het belang van gezonde voeding door o.a. Richard de Leth. De Endurance Track is voor stoere mannen en vrouwen die hun grenzen willen verleggen met een toffe off-road mountainbike route in de duinen en een obstacle trail in de natuur die het uiterste vragen van de deelnemers. Voor iedereen die juist meer rust wil toevoegen aan hun levensstijl zijn de Breathe Track en Yoga Track een must. Deze tracks leren onder andere hoe we onszelf mentaal en fysiek kunnen optimaliseren dankzij workshops en trainingstechnieken gebaseerd op ademhalingen. Meer informatie over de verschillende tracks is beschikbaar via hotel.healthyfest.nl.

Healthy Fest Hotel 2018

Datum:     6 en 7 oktober 2018
Locatie:    Hotel van Oranje, Koningin Wilhelmina Boulevard 20, 2202 GV Noordwijk
Tickets:     De kaartverkoop start vrijdag 15 juni om 10:00 uur

Kijk voor meer informatie, het programma en de kaartverkoop op healthyfest.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *