Do you look like shit today?

Xelly Cabau van Kasbergen geeft advies over de meest uiteenlopende beautyproblemen

Soms zit het mee en soms zit het tegen. Dan kijk je ’s ochtends in de spiegel en dan denk je, ja shit, het is zo’n dag. In haar nieuwe en derde boek I look like shit today vertelt Xelly Cabau van Kasbergen openhartig en met humor over de meestuiteenlopende en herkenbare dagelijkse issues op het gebied van beauty, sport, mind en food.

“Iedereen herkent het wel: je haar wil maar niet zitten, je mascara is uitgelopen, je hebt zweetoksels op je eerste date of een verwaarloosd abonnement op de sportschool. Het leek mij leuk om een boek te maken met handvatten om deze probleempjes aan te pakken, en ze tegelijkertijd met een knipoog te relativeren. Ook ga ik in op de social media bubbel, waar we allemaal in zitten en die er soms voor zorgt dat we niet lekker in ons vel zitten”, aldus Xelly.

Aan de hand van persoonlijke anekdotes en ervaringen geeft Xelly in dit boek advies en snelle oplossingen voor issues waar elke vrouw weleens mee te maken krijgt. Inclusief tips van o.a. Rens Kroes en Ellen Hoog. Een herkenbaar, grappig en openhartig boek met tientallen oplossingen om niet ál te vaak te hoeven zeggen: I look like shit today.

Xelly Cabau van Kasbergen (Ibiza, 1988) is visagiste en haarstyliste, en werkt met tal van celebrity’s, zoals haar zus Yolanthe, Sylvie Meis en Lieke van Lexmond. Eerder schreef zij de succesvolle boeken Make-up en Hair.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

I look like shit today | Xelly Cabau van Kasbergen | 9789021569956 | € 20,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *