Beter eten is beter leven

Lezing over het belang van natuurlijke voeding door Pascale Naessens en professor dr. Hanno Pijl

Naar aanleiding van het verschijnen van het gloednieuwe boek van Pascale Naessens – Puur Pascale 2 – geeft zij in samenwerking met professor dr. Hanno Pijl een lezing over het belang van natuurlijke voeding en het effect daarvan op onze gezondheid. De lezing met de titel Beter eten is beter leven vindt  maandagavond 13 november a.s. plaats in Amsterdam en is voor iedereen toegankelijk. 

Heel veel mensen willen graag gezonder gaan eten, maar vragen zich af: hoe doe je dat? Het heeft niet zozeer te maken met wilskracht maar vooral met inzicht en nieuwsgierigheid. Leer de kracht kennen van natuurlijke voeding en intuïtief eten. Je zult versteld staan van je eigen kunnen. Over hoe je dat doet en welke gevolgen natuurlijke voeding heeft voor je lichaam en je gezondheid praten Pascale Naessens en Professor dr. Hanno Pijl tijdens deze lezing. Agnès Laurey heeft een aantal jaar geleden de overstap gemaakt naar een natuurlijk voedingspatroon. Zij vertelt deze avond haar motieven en welke invloed deze beslissing op haar leven heeft.

Pascale Naessens is de best verkopende auteur van België en is het boegbeeld geworden van de pure en gezonde voeding. Een aantal van haar boeken werd inmiddels vertaald in het Frans, Engels en Duits. Ze is consulente in gezonde leefgewoonten, geeft lezingen,interviewt internationale voedingsdeskundigen en schrijft voor tijdschriften over gezonde voeding. 

“Ik wil mensen met mijn filosofie graag leren om weer in alle vrijheid te genieten van eten, terwijl ze er gezonder en slanker bij worden. Ik deel mijn inzichten hierover graag met je.” 

 

Professor dr. Hanno Pijl is internist-endocrinoloog en hoogleraar diabetologie en overgewicht aan het Leids Universitair Medisch Centrum. Hij ziet een duidelijk verband tussen voeding en gezondheid:  

“Onze maatschappij wordt geteisterd door een epidemie van chronische ziekte. Daar kunnen we met voeding veel aan doen. Hoe ziet gezonde voeding er dan uit? En wat mogen we verwachten als het gaat om gezondheidswinst? Hierover ga ik graag in gesprek op 13 november a.s.”


LEZING: BETER ETEN IS BETER LEVEN

Wanneer?
Maandag 13 november 2017

Hoe laat?
19:00-22:00 uur

Waar?
Het Sieraad Amsterdam 

Kosten?
€ 15,- (incl. koffie/thee bij ontvangst, lezing, ontmoeting met de sprekers + hapje).

Kaarten zijn te bestellen via GezondNU: http://bit.ly/2xPSGQ1 Let op, vol = vol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *