Bakkerij ’t Stoepje volkorenbrood door Consumentenbond als beste getest!

imageVolkorenbrood is nog altijd de populairste broodsoort van ons land. Het allerlekkerste volkorenbrood van Nederland, dat koop je bij Bakkerij ’t Stoepje, zo oordeelde De Consumentenbond.

Een smaakpanel testte de volkorenbroden van vijftien supermarkten en landelijke bakkerijketens. Het fijn volkorenbrood van Bakkerij ’t Stoepje wordt vooral geroemd om de versheid en smaak. Het volkorenbrood is rijk aan vezels, B-vitaminen en mineralen en wordt uiteraard dagelijks vers gebakken door de bakkers van Bakkerij ’t Stoepje.

Toch kopen veel Nederlanders hun brood vanwege het gemak in de supermarkt. Zonde, zo stelt De Consumentenbond. Uit de test blijkt dat het beste brood toch echt van de bakker komt. De resultaten van de test laten zien dat het winnende brood van Bakkerij ’t Stoepje qua prijs tussen supermarkten en de meeste bakkers in zit. Reden genoeg om voor echt goed volkorenbrood naar Bakkerij ’t Stoepje te gaan. (Bron: Consumentengids juli/augustus 2017)

 


Bakkerij ‘t Stoepje, opgericht in 1979, is de bekendste en grootste franchiseformule in brood, koek en banket op de markten in Nederland. Inmiddels komt u Bakkerij ‘t Stoepje wekelijks op meer dan 600 markten in Nederland tegen. Vanaf 2007 worden ook markten in België aangedaan. In meer dan 10 plaatsen in Vlaanderen komt u onze geel-rode kramen tegen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *