12 uitdagingen die je mindset veranderen

Isabelle Gonnissen, één van de bezielers achter de succesvolle Vlaamse campagne ’30 dagen zonder klagen’, inspireert in haar boek Kies positief iedereen, aan de hand van 12 uitdagingen, om er bewust voor te kiezen positief in het leven te staan. Dit boek daagt je aan de hand van heel concrete uitdagingen en talloze tips uit om een switch te maken in je denken en voortaan voor de positieve optie te kiezen. En het leuke is: als jij de knop weet om te draaien, besmet je automatisch ook de mensen in je omgeving met het positiviteitsvirus. Durf jij de 12 challenges aan?

KIES POSITIEF!

1. Kijk in de spiegel (maar dan echt!)
2. Durf te dromen
3. Wees trots op jezelf
4. Kies een levensmotto (en varieer af en toe)
5. Schrap ‘nooit’ en ‘altijd’ uit je woordenboek (maar luister er wel naar)
6. Zoek de stilte op
7. Leer complimenten te geven én te ontvangen
8. Zeg hallo tegen vreemden
9. Leer vertrouwen op jezelf
10. Doorbreek je gewoontes – slechte én goede
11. Train je dankbaarheidsspier
12. Wees eerlijk

‘Je hebt altijd de keuze om positief te kijken naar de gebeurtenissen op je pad. Af en toe goed klagen mag, maar blijven zeuren over dezelfde thema’s biedt nooit een oplossing. In dit boek wil ik je uitdagen om een switch te maken in je denken en voortaan altijd voor de positieve optie te kiezen.’
– Isabelle Gonnissen

Isabelle Gonnissen is global marketing manager bij Solvay. Ze is een van de bezielers achter de succesvolle campagne ’30 dagen zonder klagen’, die begin dit jaar meer dan 30.000 Vlamingen inspireerde om positiever in het leven te staan.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Kies positief, 12 uitdagingen die je mindset veranderen | Isabelle Gonnissen | ISBN 9789401455763 | Paperback | € 16,99 | 158 blz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *