Zo maak je een duurzame garderobe

Maak met jouw outfit het verschil

Met het boek A sustainable wardrobe maakt iedereen met gemak de overstap van fast fashion (denk aan de meeste grote merken) naar een duurzame, sustainable stijl. Met meer inzicht in de kledingindustrie kan de consument het fashionspel veranderen. Auteur Stephanie van den Sigtenhorst weet als geen ander hoe de modewereld in elkaar steekt. Ze heeft gewerkt bij een duurzaam modemerk en is afgestudeerd aan het Amsterdam Fashion Institute.

Stephanie geeft tips om bewust te shoppen en goed voor je kleding te zorgen. Het resultaat is een verantwoorde garderobe zonder dat je je eigen stijl of plezier hoeft in te leveren. A sustainable wardrobe wordt full color opgemaakt met illustraties en foto’s en staat boordevol inspiratie!

Stephanie van den Sigtenhorst (1992) zag het belang van duurzaamheid groeien tijdens haar opleiding aan het Amsterdam Fashion Institute. Na haar studie was werken bij een duurzaam merk dan ook een logische vervolgstap.

Stephanie weet dan ook als geen ander hoe de modewereld in elkaar zit. Let’s Talk Slow is haar online platform waarop ze inspiratie deelt voor bewuste en duurzame keuzes in de mode-industrie. Het is haar missie om zo samen stap voor stap de wereld een klein beetje beter te maken.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

A sustainable wardrobe | Maak met jouw outfit het verschil | Stephanie van der Sigtenhorst | 9789021577272 | € 20,- | ISBN E-book 9789021577289 (€ 9,99) | verschijnt 25 augustus 2020

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *