Zeg rug- en nekklachten gedag met Anodyne®

anodyne2

Aantrekken en met een rechte rug vooruit! Zo simpel kan het verbeteren van een slechte lichaamshouding zijn. Met de houdingcorrigerende kleding van Anodyne® reken je voorgoed af met rug- en nekklachten die veroorzaakt worden door een verkeerde houding.

Slechte lichaamshouding
De meeste mensen spenderen dagelijks meer tijd zittend achter de computer, in de auto of op de bank dan in beweging. Dit is van negatieve invloed op onze lichaamshouding en heeft vaak rug- en nekklachten als gevolg. Ook zware fysieke inspanningen of langdurige stress kunnen de rug en nek verkeerd belasten. De houdingcorrigerende kleding van Anodyne® activeert spieren die zwak, uit balans of disfunctioneel zijn en vermindert zo pijn en spanning. Het uiteindelijke resultaat: een optimale, gezonde lichaamshouding!

anodyne1Hoe het werkt
De houdingcorrigerende kleding van Anodyne® is geïnspireerd door kynesiotape – een elastisch tape dat door fysiotherapeuten gebruikt wordt voor o.a. het behandelen van blessures of bij revalidatie. De kleding van Anodyne® stimuleert de zenuwuiteinden op de huid, waardoor gespannen spieren zich ontspannen en meer inactieve spieren zich aanspannen. Door de rugspieren, schouders en nek te activeren word je bewust van je houding, waardoor kwetsbare gebieden ontlast worden. Zeg maar dag tegen die vervelende rug- en nekklachten!

anodyne3Wanneer te dragen
Tijdens het werken, in de sportschool of als je gaat winkelen – de houdingcorrigerende kleding van Anodyne® kan op elk moment van de dag en door iedereen gedragen worden. Hoewel de kleding nauw aansluit, is het lichte materiaal erg comfortabel en wordt de beweeglijkheid van het lichaam niet beperkt. De kleding kan gemakkelijk onder andere kleren gedragen worden en bestaat in alle maten. In de eerste week kun je de kleding het beste 30-60 minuten per dag dragen om het lichaam geleidelijk te laten wennen. Daarna kan de draagtijd naar behoefte verlengd worden.

Over Anodyne®
De houdingcorrigerende kleding van Anodyne® wordt sinds 2008 in Amerika ontwikkeld door een panel bestaande uit 19 dokters, fysiotherapeuten, chirurgen en chiropractors. De producten zijn goedgekeurd door het Amerikaanse gezondheidsorgaan FDA. De collectie bestaat uit t-shirts (voor zowel dames als heren) en sportbh’s en is online verkrijgbaar via www.anodyne.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *