Wereldrecordpoging: in een ijsbad zitten met 1750 mensen voor je persoonlijke ontwikkeling

365 Dagen Succesvol heet hun nieuwe deelnemers een warm welkom

Buiten voor de AFAS Live in Amsterdam staan de ijsbaden al klaar. Met deze wereldrecordpoging start dit weekend, 20 en 21 januari, de zesde editie van het grootste programma voor persoonlijke ontwikkeling van Nederland. Het Jaarprogramma van 365 Dagen Succesvol begint in de week waarin de goede voornemens bij de meeste mensen al zijn mislukt. “Het is te laat om 2018 anders te beginnen. Je bent wel precies op tijd om van 2018 je mooiste jaar ooit te maken en eindelijk werk te maken van je dromen.”

De afgelopen vijf jaar was het programma van 365 Dagen Succesvol uitverkocht en verdubbelde het aantal deelnemers elk jaar. Dit jaar starten 1750 mensen met het jaartraject en deze deelnemers komen niet alleen uit Nederland. Ook Nederlanders uit Spanje, Zwitserland, Dubai, Bonaire, Australië en Italië sluiten dit jaar aan. Daarmee is de zesde editie het grootste programma voor persoonlijke ontwikkeling van Nederland. De programmering wordt elk jaar vernieuwd en verbeterd. Dit jaar komen alle deelnemers vijf weekenden bij elkaar in de Amsterdamse AFAS Live, de Ziggo Dome en de Jaarbeurs in Utrecht. Ook is er een gloednieuwe app waarin deelnemers in kleine groepen elke dag een stap zetten, begeleid door in totaal 108 coaches.

De wereldrecordpoging ijsbad zitten is de aftrap van deze reis. “Als je ontdekt dat je twee minuten in een ijsbad kunt zitten, weet je dat je veel meer kunt dan je denkt,” aldus mede-oprichter Arjan Vergeer. Met deze persoonlijke overwinning starten deelnemers het Jaarprogramma; uit de afgelopen jaren blijkt dat ze het jaar afsluiten vol enthousiasme, energie en vertrouwen. Duurzame vaardigheden uit de 365 methodiek die je de rest van je leven kunt inzetten.

Anderen over 365 Dagen Succesvol

‘Het doel dat ik mezelf van te voren stelde, was om sterker in mijn schoenen te staan. Ik wilde leren altijd bij mezelf te kunnen blijven, wat er ook zou gebeuren en dat is gelukt.’ Tjitske, deelnemer Jaarprogramma 2017

‘David en Arjan zijn de absolute geluks-experts van Nederland.’ Sterre van Leer, hoofdredacteur Psychologie Magazine

‘Het mooie is dat je hier daadwerkelijk wat aan hebt. Een boek vol levenslust.’ Patrick Lodiers 

Nederland het gelukkigste land ter wereld
De missie van 365 Dagen Succesvol is: Nederland het gelukkigste land ter wereld. Om dat te realiseren geven David de Kock en Arjan Vergeer (online) masterclasses en seminars, schrijven boeken, artikelen en een wekelijkse column in het Algemeen Dagblad over hoe je een gelukkig leven leidt. David en Arjan horen bij de invloedrijkste denkers van Nederland over geluk en succes. Het Parool plaatste hun in het rijtje Paulo Coelho, Deepak Chopra en Brené Brown. Van hun boeken, 365 Dagen Succesvol en 365 Dagen Succesvol – Het Relatieboek, zijn meer dan 80.000 exemplaren verkocht. En met 249.000 leden is hun Facebook-community een van de grootste in Nederland op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *