Welk vitamine, mineraal of kruid is favoriet?

De jaarlijkse Supplement van het Jaar verkiezing is weer gestart. De eerste stemmen op favoriete vitamines, mineralen, kruiden of andere voedingssupplementen van mensen komen binnen. Het publiek geeft aan bij welk soort voedingssupplement ze het meeste baat heeft. Stemmen kan op www.supplementvanhetjaar.nl of vanaf 1 februari 2018 op de Gezondheidsbeurs te Utrecht. Op zondag 4 februari wordt op de beurs de uitslag bekend gemaakt.

Meer dan de helft van de mensen gebruikt dagelijks voedingssupplementen om zelf aan de gezondheid te werken. Maar welke vitamines, mineralen of kruiden zijn voor hen persoonlijk het meest belangrijk of zinvol? Iedereen leeft, eet en beweegt anders. Hierdoor is ook de voedingsbehoefte voor iedereen anders. Zwangere vrouwen, vrouwen in de overgang of ouderen hebben baat bij andere supplementen als aanvulling op gezonde voeding, dan mensen die veel sporten, medicatie gebruiken of te maken hebben met veel stress. Iedereen maakt eigen keuzes voor het gebruik van bepaalde supplementen.

Gaat magnesium, vitamine C, kurkuma of vitamine B12 dit jaar hoog scoren? Of zijn er meer fans van multivitamines & mineralen, foliumzuur, probiotica, melatonine of omega-3 visolie? De Supplement van het Jaar verkiezing laat zien wat het meest favoriete supplement van het Nederlandse publiek is en geeft inzicht in welke vitamine, mineraal, kruid of overig supplement het hoogst eindigt in deze categorieën.

Supplement van het Jaar verkiezing
Supplementinfo.nl organiseert jaarlijks de Supplement van het Jaar verkiezing en gaat op zoek naar de voorkeuren van het Nederlandse publiek voor bepaalde vitaminen, mineralen, kruiden of andere supplementen. Het gaat hierbij om een soort voedingssupplement en niet om een bepaald merk. Het publiek kiest en alle supplementen maken evenveel kans om uitgeroepen te worden tot Supplement van het Jaar. In 2017 werd vitamine D door het publiek gekozen tot Supplement van het Jaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *