Weet wat je eet met de Ekoplaza-app

ekoplaza

Om de biologische leefstijl voor iedereen zo bereikbaar mogelijk te maken, lanceert Ekoplaza een app. Hiermee kun je uiteraard boodschappen bestellen, maar het grote nieuws is dat de app de unieke mogelijkheid biedt om producten te scannen op verborgen E-nummers en plastics. Zo wordt een bewuste, gezonde keuze maken een stuk eenvoudiger.

Geen verborgen e-nummers meer!
Consumenten zijn steeds bewuster met hun voeding bezig en willen graag weten wat ze eten. Daar staat Ekoplaza helemaal achter. Om de consument hierin te ondersteunen is een ingrediëntenscanner in de Ekoplaza-app geïntegreerd. Hiermee kun je ingrediënten van levensmiddelen en cosmetica in alle supermarkten in Nederland scannen op verborgen E-nummers en plastics. Dit wordt overzichtelijk weergegeven middels stoplichtkleuren. Zo is het voor de consument heel eenvoudig om producten te beoordelen en een weloverwogen, bewuste keuze te maken. Eet en smeer gezond. “Ik denk dat je er als consument van schrikt hoe misleidend een etiket in sommige supermarkten kan zijn. We helpen de consument graag om de etiketten op levensmiddelen en cosmetica goed te interpreteren.” aldus Erik Does, algemeen directeur van Ekoplaza.

Scannen, sorteren, bestellen
Verder kun je met de app boodschappen doen in het grootste biologische assortiment van Nederland en deze afhalen bij een van de 100 afhaalpunten of thuis laten bezorgen. Met de app kunnen boodschappen gezocht worden via de zoekfunctie, maar het is ook mogelijk om door middel van de barcode-scanner boodschappen in het winkelmandje te plaatsen. Pak je thuis de laatste koffie, dan bestel je met de barcode-scanner eenvoudig weer nieuwe. Geen gedoe meer met kwijtgeraakte boodschappenlijstjes; alles staat overzichtelijk bij elkaar in de app. En met de favorietenlijstjes kunnen producten onthouden worden voor een volgende bestelling. Eenvoudig, overzichtelijk en praktisch! Momenteel is de app alleen beschikbaar voor iPhone.

Een gezonde leefstijl
Ekoplaza zet zich in om iedereen de kans te geven om een gezonde leefstijl aan te meten. Daarom zijn in de app wekelijks nieuwe aanbiedingen te vinden, die een gebalanceerd en gevarieerd voedingspatroon garanderen. Uiteraard zonder onnodige geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Voeding zoals het bedoeld is! Dit is in het belang van de gezondheid, maar Ekoplaza is er daarnaast van overtuigd dat biologische voeding bijdraagt aan een betere, schonere en gezondere wereld.

De gratis app is momenteel alleen beschikbaar voor iOS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *