Wat is het geheim om 100 jaar te worden?

Voor #FitPlus heeft auteur Delphine Steelandt zich verdiept in de wereld van de actieve negentig- en honderdjarigen. Ze liet zich inspireren door artsen en auteurs die van gezond oud worden hun levensdoel hebben gemaakt. Wat is de ‘grootste gemene deler’ van mensen van (bijna) honderd jaar? Is het hun voedingspatroon? Ligt het aan hun lichaamsbeweging of hun slaapgewoonten? Of moeten we de reden zoeken bij hun open blik op het leven en het feit dat ze nooit maar dan ook nooit opgeven?

Delphine helpt je om de juiste levensstijl te kiezen die niet alleen je levensverwachting verhoogt, maar vooral ook de kwaliteit van je leven verbetert dankzij een gezond, gelukkig en sterk lichaam.

Het doel van fitnessinstructrice en voedingsdeskundige Delphine Steelandt is om zo veel mogelijk mensen in 100 dagen fit te krijgen.Dit boek is niet alleen voor twintigers en dertigers, maar ook voor 40-, 50-, … en zelfs 90-plussers! Hoe vroeger je ermee start, hoe beter, maar je bent nooit te oud om te starten met een gezonde levensstijl!

Het boek bevat 50 professioneel onderbouwde oefeningen, gecombineerd met een weekmenu met 70 recepten en de unieke 100 Days Of Dedication-voedingstabel. Alle spieren van het lichaam worden uitgebreid, maar op een rustige manier getraind vanop je matje of je (bureau)stoel. Op die manier kunnen ook klachten als rug-, heup- en nekpijn verholpen worden.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

#Fitplus Op naar 100 jaar in 100 dagen | Delphine Steelandt | ISBN 9789401458566 | Paperback | 176 pag. | € 21,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *