Wandel en ren door prachtige natuurgebieden voor kwetsbare vrouwen

Dit najaar kun je gelukkig weer rennen en wandelen met Vrouwen lopen voor Vrouwen! Uiteraard worden de richtlijnen van de overheid gevolgd, zodat iedereen op een veilige manier kan genieten van de prachtige routes en geld ophalen voor vrouwen in nood. De sponsortochten lopen dwars door allerlei natuurgebieden, van de Kardinge in Groningen tot de Nieuwe Dordtse Biesbosch in Dordrecht. Schrijf je in op vrouwenlopenvoorvrouwen.nl!

Met jouw deelname steun je vrouwen die hulp krijgen bij projecten van De Hoop en Terwille. Bijvoorbeeld vrouwen die dakloos zijn, uit de prostitutie willen stappen of die hun leven bijna weer op de rails hebben en een opleiding willen volgen.

Doe mee voor vrouwen als Nadine
Eén van deze vrouwen is Nadine. Zij worstelde jaren met verslaving en depressie. “De opmerking van mijn moeder ‘je had niet geboren moeten worden’, bleef maar door mijn hoofd gaan,” vertelt ze. “Ik kon pas aan mezelf werken toen ik onvoorwaardelijke liefde kreeg.” Nu Nadine haar leven op de rit heeft, wil ze anderen helpen. Mede dankzij jouw inzet kan zij de opleiding ervaringsdeskundigheid van De Hoop volgen en haar droom waarmaken!

Kies je natuurgebied
Maak je klaar voor een najaar waarin je volop kunt wandelen en rennen. We hebben de mooiste routes voor je uitgestippeld.

Strandwandeling in Scheveningen
De eerste tocht is op 26 september in Scheveningen. Struin door de duinen, waai uit langs de kust en sluit af met een gezellige high tea. Afstand: 12 km.

Ladiesrun Groningen
De run in Groningen op 3 oktober gaat dwars door de Kardinge, een natuurgebied vol bloemen, graslanden en moeras. Met na afloop vers fruit en een smoothie. Afstand: 5 of 10 km.

Walk & Talk Dongen
Wandel langs het riviertje De Donge op 3 oktober. Er zijn tussenstops met koffie, thee, broodjes en andere lunchhapjes. Afstand: 15 km.

Nieuwe Dordtse Biesbosch
Op 10 oktober verken je de Nieuwe Dordtse Biesbosch in Dordrecht. Kijk uit over glinsterend water, riet, heel veel groen en watervogels. Halverwege geniet je van een picknick. Afstand: 12 of 23 km.

Ladiesrun Dordrecht
De run in Dordrecht op 10 oktober voert je door uitgestrekte polders en langs rivier het Wantij. Bij terugkomst staat er vers fruit en een smoothie voor je klaar. Afstand: 5 of 10 km.

Herfstwandeling Appelscha
Snuif de boslucht op, bewonder de felgekleurde bladeren en ga op zoek naar paddenstoelen tijdens de route op 31 oktober in Appelscha! Inclusief uitgebreide lunch. Afstand: 10 of 20 km.

Maatregelen vanwege het coronavirus
Alle tochten voldoen aan de regelgeving van de overheid. Er wordt bijvoorbeeld gestart in kleine groepen en op verschillende momenten, zodat afstand gehouden kan worden. De onderdelen van het programma die meestal gezamenlijk plaatsvinden, zijn dit jaar digitaal. Op de website staat het overzicht van alle maateregelen. De maatregelen veranderen niets aan de ontspannen sfeer en het plezier tijdens de tochten. Met elkaar kunnen we op een veilige manier genieten van de natuur, de mooie routes en ons inzetten voor vrouwen in nood!  Meld je aan op www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *