Vijftigplussers sporten massaal met korting door Seniorenvoordeelpas

Vijftigplussers kunnen dankzij de Seniorenvoordeelpas met korting sporten bij meer dan 1.250 sportlocaties door heel Nederland. Leden van de Seniorenvoordeelpas profiteren tot wel 25% korting op hun sportabonnement! Maar hoe kan dat?

Seniorenvoordeelpas en BedrijfsFitnessOnline hebben de handen ineengeslagen. Samen zijn zij tot de overeenkomst gekomen dat leden van de Seniorenvoordeelpas tussen de 10 en 25% korting krijgen op hun (lopende) sportabonnement. Leden van de Seniorenvoordeelpas kunnen terecht bij meer dan 1.250 sportlocaties verspreid door heel Nederland waaronder: Laco, Fit for Free, Fitland, Trainmore, Optisport, Fit20, Bootcamp team, Curves, Sportfondsen, Sportcity en nog veel meer!

Leden van de Seniorenvoordeelpas kunnen door deze samenwerking al gauw €90,- per jaar besparen op hun sportabonnement.

Over Seniorenvoordeelpas
Seniorenvoordeelpas vindt het belangrijk om het leven van vijftigplussers voordeliger en aangenamer te maken. Leden van de Seniorenvoordeelpas kunnen gebruik maken van kortingen op dagelijkse uitgaven, uitjes en vaste lasten. Hierdoor besparen leden van de Seniorenvoordeelpas al gauw €500,- per jaar.

Over BedrijfsFitnessOnline
BedrijfsFitnessOnline is een jonge, dynamische organisatie. In zes jaar tijd zijn zij uitgegroeid tot één van de grootste online aanbieders van bedrijfsfitness faciliteiten. En niet alleen werkend Nederland kan bij BedrijfsFitnessOnline met korting sporten. Met de collectieve regelingen kunnen ook ZZP-ers, groepen, organisaties en nu dus ook alle leden van de Seniorenvoordeelpas met scherpe korting een abonnement afsluiten. Met locaties door heel Nederland is er voor iedereen een sportlocatie in de buurt- en elke maand komen er locaties bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *