Velthuis kliniek 6x ‘als beste beoordeeld’ in Elsevier-test

In het onderzoek ‘Beste klinieken van Nederland 2019’ van Elsevier Weekblad worden zes vestigingen van Velthuis kliniek als beste beoordeeld. “Een prestatie waar we enorm trots op zijn,” aldus Leontine de Groot, businessline manager van Velthuis kliniek.

Zoals elk jaar vergelijkt Elsevier Weekblad de kwaliteit van zorg in een groot aantal particuliere klinieken. Daarbij wordt gekeken naar de organisatie van de zorg rondom de patiënt en het proces rondom de behandeling zelf. Op het gebied van dermatologische ingrepen, ooglidcorrecties en plastische chirurgie/rimpelvullers blinkt Velthuis kliniek uit. De vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Enschede, Hilversum, Rotterdam en Velp behaalden de maximale eindscore en kregen het predicaat ‘Als beste beoordeeld’.

Strengste eisen
Velthuis kliniek is trots op deze mooie beoordeling van Elsevier. Leontine de Groot (Business Line Manager): “Dit is voor ons de bevestiging dat de kwaliteit van onze zorg van hoog niveau is. Wij bieden al onze behandelingen aan in een klinieksetting, wat betekent dat we aan de strengste eisen moeten voldoen op alle indicatoren van de Inspectie Gezondheidszorg & Jeugd.”

Velthuis kliniek biedt een compleet spectrum van cosmetische behandelingen, van huidverbetering en injectables tot cosmetische plastische chirurgie. De Groot: “Door deze integrale benadering, vanuit verschillende vakgebieden en met verschillende specialismes, bieden we onze cliënten een complete oplossing voor hun esthetische wens en kunnen wij hen in verschillende levensfases met een passende oplossing bedienen. Daarbij staat kwaliteit – van behandelingen, van specialisten, van dienstverlening – altijd op nummer één. Dat we dat nu terugzien in deze onderzoeksresultaten is fantastisch.”

ZKN-keurmerk
Om de kwaliteit van de zorg in de klinieken te verbeteren, heeft branchevereniging Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) een keurmerk ingesteld. Dit ZKN-keurmerk krijgt een kliniek pas als die aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet en dat wordt jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijke instantie. Uit het onderzoek van Elsevier blijkt dat het absoluut de moeite loont om voor een kliniek mét ZKN-keurmerk te kiezen: beduidend meer ZKN-klinieken behaalden de maximale score. Uiteraard hebben ook alle Velthuis klinieken dit ZKN-keurmerk.

Over Velthuis kliniek
Velthuis kliniek is gespecialiseerd in plastische chirurgie, cosmetische dermatologie en huidtherapie. De kliniek heeft 8 vestigingen en is daarmee de grootste in Nederland. Velthuis kliniek onderscheidt zich door zeer ervaren artsen en specialisten, persoonlijke aandacht en eerlijk advies. Velthuis kliniek is onderdeel van Equipe Zorgbedrijven, een zelfstandige groep van gespecialiseerde klinieken die actief zorg dragen voor veiligheid en kwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *