Über-clean JUIZ~S by Niven

2608-585c772ad65a9d84d46abafea337faf7 2608-8f78a9ccd2d6854a43c9327aab3433e4 2608-f5f69ef8f0a328d418a1370f79fd1673

Toen JUIZ~S sterrenchef Niven Kunz vroeg of hij een aantal gezonde sappen wilde ontwikkelen twijfelde hij geen moment. Het resultaat is donderdag 11 mei 2017 gepresenteerd onder de naam JUIZ~S by Niven. Een selectie van drie koudgeperste groentesappen, geheel volgens Niven’s 80/20 filosofie met 80% groenten en slechts 20% fruit en/of kruiden. Eindelijk zijn er nu dus drie “troeploze” groentesappen te koop die naast lekker, ook écht gezond zijn en niet alleen gezond lijken. 

Over JUIZ~S by Niven 
‘De meeste zogenaamd gezonde sappen die je in de winkel kunt kopen hebben vruchtensap als basis,’ legt Sylvia van Alphen, eigenaresse van JUIZ~S uit. ‘Als je een paar blaadjes spinazie toevoegt aan appelsap, kleurt het sap immers al groen en lijkt het direct een stuk gezonder. Omdat de JUIZ~S by Niven sappen uit 80% groentesap bestaan, bevatten ze veel minder suiker.’ Bovendien zijn ze koudgeperst (cold-pressed) waardoor alle vitamines, enzymen en mineralen in het sap behouden blijven. ‘Dit maakt ze ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld schoolgaande kinderen.’

Niven creëerde drie verschillende sappen:
– JUIZ~S by Niven Red met rode puntpaprika, tomaat, watermeloen en basilicum.
– JUIZ~S by Niven Yellow met gele biet en gele wortel, mango, sinaasappel en dragon.
– JUIZ~S By Niven Green met snijboon, bleekselderij, appel en limoen.

Niven Kunz over deze “sap challenge”: ‘Het was heel erg leuk deze uitdaging aan te gaan en ik ben ook echt heel erg blij en trots op het resultaat.’ De sterrenchef is zelfs zo content met de uitkomst dat hij zijn JUIZ~S by Niven ook in een speciaal saparrangement in restaurant NIVEN zal gaan serveren.

Vooralsnog zijn de supergezonde JUIZ~S by Niven sappen alleen verkrijgbaar via juizs.nl maar diverse retailkanalen zullen weldra volgen.


Over Niven Kunz
Niven Kunz heeft als sinds zijn 24ste een Michelinster. Niven kookt met 80% groenten en 20% vlees of vis. Voor hem is deze 80/20 filosofie helder én logisch; in zijn keuken gaan groenten altijd voor. Niet alleen omdat hij dit beter vindt, maar vooral omdat hij koken met groenten het aller-leukste vindt. Dit plezier vertaalt zich naar het bord, want in 2013 is zijn restaurant NIVEN in Rijswijk door Gault Millau uitgeroepen tot Beste Groenterestaurant van Nederland. In 2014, 2015 en 2016 verkozen 500 collega’s NIVEN opnieuw tot Beste Groenterestaurant van Nederland.Hij is een van de juryleden van het programma TopChef Academy dat momenteel op RTL 5 wordt uitgezonden. Na het succes van zijn eerste boek NIVEN 80/20, kon een opvolger niet uitblijven. Zijn nieuwe boek ‘Groente!’ zal op 29 mei verschijnen bij Kosmos Uitgevers.

Over JUIZ~S  
Met lekkere en hoge kwaliteit koud cold-pressed sappen helpt JUIZ~S je om net een beetje gezonder, groener en sprankelender te worden. Alle sappen van JUIZ~S bevatten 70% groente en maximaal 30% fruit en de drie gelanceerde JUIZ~S by Niven sappen bevatten maar liefst 80% groente! De ingrediënten zijn koudgeperst waardoor alle vitamines, mineralen en enzymen zijn behouden. Verder niets, dus geen toegevoegd suiker, kleur-geur en smaakstoffen. 100% troeploos met 100% smaak noemen ze dat bij JUIZ~S! En omdat JUIZ~S sappen ‘HPP-treated’ zijn, zijn de sappen super vers, maar toch vier weken gekoeld houdbaar. Zo krijg je elke dag op een makkelijke, snelle én smakelijke manier de benodigde vitamines, mineralen en enzymen binnen. Want genieten en gezond leven gaan prima samen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *