Topfit met Henry Schut!

‘Hoe doe je dat?!’ is de vraag die me sinds vorig jaar veel gesteld wordt. Of ik het recept heb voor topfit worden én blijven. Waar ik de energie en de tijd vandaan haal. Met een volle baan. Met een gezin met jonge kinderen. En met nog zoveel meer drukte, terwijl de weken, maanden, jaren als een intercity aan je voorbijrazen. In het boek Topfit, ook als je denkt geen tijd te hebben geef ik met veel plezier een zo goed mogelijk antwoord op die vraag: Hoe doe je dat? Omdat je er behalve een afgetraind lichaam nog ontzettend veel meer aan overhoudt. Een fitte geest. Méér tijd! En een blije partner. Geen sprookjesverhalen, gewoon hoe het echt zit.

Henry Schut heeft genoeg ballen in de lucht te houden: hij presenteert Studio Sport, heeft een gezin met drie jonge kinderen en gaat graag uit eten of even de stad in. Toch heeft hij ook een sixpack en zeer indrukwekkende armen. Het is de bekende presentator gelukt om na zijn veertigste de fitste piek in zijn leven te bereiken en daarmee de cover van Men’s Health te sieren.

Begin juni verschijnt Topfit, waarin Henry je vertelt hoe het hem is gelukt om dat topfitte lijf te krijgen én te behouden. En wat voor positieve effecten het nog meer heeft op zijn leven. Daarnaast laat hij zien hoe het jou of je partner ook kan lukken. Maak van fitheid een prioriteit en word daardoor niet alleen een afgetrainde man, maar ook een leukere vader, vriend en collega. Je krijgt een kijkje achter de schermen en je komt er eindelijk achter wie er gelijk had in Frikadellengate: Maxim Hartman of Rafael van der Vaart.

Topfit is een praktisch boek, inclusief trainingen, weekschema’s, voedingstips en zelfs muzieklijstjes. Verschillende bekende fitte mannen werkten eraan mee, zoals Eric Corton en Ronald Mulder.

Henry Schut studeerde journalistiek in Zwolle en ging daarna aan de slag bij de NOS. Hij presenteert onder meer Studio Sport, Sportjournaal en het Radio 1-programma Langs de lijn. Hij won in 2017 de coverchallenge van Maxim Hartman en stond afgetraind op de cover van Men’s Health. Henry woont samen met Merel en hun drie kinderen: Luuk (7), Stijn (5) en Anne (3).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *