The Plant Pharmacy

Koken met de kracht van de natuur

The Plant Pharmacy
 Lisette Kreischer
ISBN: 9789021566337
€ 24,99
Verschijningsdatum: 6 maart 2018

In The Plant Pharmacy laat Lisette Kreischer je zien hoe je het hele jaar door kunt profiteren van de bijzondere en geneeskrachtige werking van planten en kruiden. Lisette neemt je mee op reis door de seizoenen en zet je heerlijke, plant based gerechten voor. The Plant Pharmacy zit boordevol informatie over de benefits van planten en bevat meer dan 40 vegan recepten.

Planten ademen ons, voeden ons en helen ons, ze verdienen een hoofdrol in ons leven. Met dit boek hoopt Lisette de plant haar rechtmatige plek in de wereld terug te geven en de spotlight te richten op de mogelijkheden de plant het overheerlijk hoofdingrediënt in de keuken te laten zijn en een ondersteunend medicijn door de seizoenen.

Lisette Kreischer is een van de grondleggers van de vegan-beweging in Nederland. Ze heeft acht succesvolle (kook)boeken op haar naam staan, waaronder Ecofabulous koken in alle seizoenen en Plant Power én het succesvolle en internationaal bekroonde Groente uit zee. Naast The Plant Pharmacy verschijnt in april bij uitgeverij Orlando een heruitgave van Lisettes allereerste echte vegan kookboek: Ecofabulous koken in alle seizoenen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *