Steeds leuker is gekozen tot Beste Spirituele Boek 2018

Steeds leuker is gekozen tot het Beste Spirituele Boek van 2018. Er zijn meer dan 15.000 stemmen uitgebracht, waarvan de overgrote meerderheid op Steeds leuker van Jelle Hermus.

Het is de missie van Jelle Hermus om Nederland leuker, blijer en liefdevoller te maken, in kleine praktische stappen. Hij inspireert jaarlijks ruim 7 miljoen mensen via zijn website soChicken.nl, waar het draait om broeden op een leuker leven. Steeds leuker is zijn eerste boek. Het kwam bij verschijning direct op plek 2 in de Bestseller Top 60, en staat nu al 9 weken in die bestsellerlijst.

‘Een leven waarin vrijheid, blijheid en betekenis de boventoon voeren: wie zou daar ‘nee’ tegen zeggen? Lastiger wordt het antwoord op de vraag hoe zo’n leven te verwezenlijken is. Maar Jelle Hermus weet raad. Hij neemt de lezer aan de hand, en nodigt haar met een aanstekelijke luchthartigheid uit om strategischer te leven, en om open deuren niet te schuwen, maar ze juist te gebruiken om door muren heen te lopen.’ – Aanbeveling van het jurycomité

Over de auteur
JELLE HERMUS (Delft, 1986) is oprichter van het succesvolle online platform soChicken.nl. Hier komen maandelijks ruim 600.000 mensen broeden op een leuker leven. Jelle woont in Delft samen met zijn vriend Billy. Zijn passies zijn ingewikkelde dingen simpel en leuk maken, reizen en broccoli eten. Zijn boek Steeds leuker is het handboek naar een leven vol vrijheid, blijheid en betekenis.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Steeds Leuker | Schrap de ellende en ontdek de korte route naar een leuker leven | Jelle Hermus | 9789021567068 | € 20,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *