Spirituele Detox

Een praktische gids voor bewust worden, helen en leven in 3 stappen

Veel dingen die wij doen gaan tegen ons hart in. Jesse van der Velde helpt je met zijn nieuwe boek Spirituele Detox naar een gezondere levensstijl, door jezelf beter te leren kennen. Een boek dat gaat over jou, waardoor je zelf de beste keuzes leert maken.

Veel mensen hebben moeite met het antwoord op de vragen ‘wie ben ik?’ en ‘wat is mijn waarheid?’ en allemaal lopen wij rond met onverwerkte emoties die we wegstoppen om maar niet de oude pijn te hoeven voelen. Aan de hand van voorbeelden uit zijn eigen reis naar binnen toe leert Jesse van der Velde je hoe je je op een geheel nieuwe manier met jezelf verbindt. In Spirituele Detox doet hij dit door middel van drie stappen: Dichter bij jezelf komen, Het helen van wat oud is en Je leven creëren.

Spirituele Detox leert oude gedachtepatronen en emoties te doorbreken, waardoor je de toekomst met meer energie, blijdschap en liefde in zal gaan. Zo kan je jouw dromen in het leven aan de hand van mentale gezondheid gemakkelijk bereiken en creëer je meer betekenis en diepgang in je leven. Spirituele Detox leert je jouw hart beter te volgen.

In 2016 werd het leven van Jesse van der Velde in positieve zin totaal op zijn kop gezet. Hij leerde zijn eigen kernwaarden inzien en begon te leven vanuit zijn hart. In zijn eerdere bestseller boeken (Voor altijd jong, 2012 en Superfoodrecepten, 2013) hielp Jesse van der Velde tienduizenden mensen aan een gezonde levensstijl, door hen hetzelfde te leren doen. Dit maakt hem tot één van de meest bekende gezondheidscoaches in Nederland.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Spirituele detox | Jesse van der Velde | ISBN: 9789021567846 | € 20,- | Verschijndatum: 20-03-2018 |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *