Rewilding: herontdek je natuurinstinct

Wil jij ook meer leven in harmonie met de natuur? Of heb je soms behoefte aan een iets eenvoudigere manier van leven? Rewilding is een praktisch boek voor een natuurlijke levensstijl. De ideale gids voor een manier van leven waarbij de natuur en jouw plaats in die natuur centraal staan. Ontdek een meer vrije en natuurlijke manier van eten,
slapen, bewegen, spelen en relaxen.

Door het loskoppelen van de mens van de natuur en het creëren van een kunstmatige omgeving zijn we terechtgekomen in een gigantische ratrace, met een hele reeks westerse welvaartziektes tot gevolg. De natuur én je ongetemde, wilde ik opnieuw een plaats geven in je dagelijks leven is de beste manier om je tegen dit alles te beschermen. De auteurs laten zich inspireren door jager-verzamelaars, nomaden en natuurvolkeren.

Bert Poffé is Rewilding Lifestyle coach, gecertifieerd als instructeur ‘hike & survival’, ‘natuurlijk bewegen’, ‘life coach’ en ‘burnout preventieadviseur’, ontdekkingsreiziger en ranger in de Grotten van Han. Hij schrijft ook artikels voor de The Bushcraft JournalMagazine.
Kiki Nárdiz is Rewilding Lifestyle coach, gecertifieerd herborist, health coach en life coach, en ontdekkingsreiziger.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Rewilding | Bert Poffé & Kiki Nárdiz | ISBN: 9789401464222 | Hardcover | 208 pagina’s € 25,99 | Nu vekrijgbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *