Power mom: de balans terug in je leven

Meer energie door de juiste balans tussen werk, gezin en jezelf

Voor veel moeders is het één van de grootste uitdagingen: een gezin runnen, hard werken en ook nog tijd vinden voor jezelf. De neiging om zichzelf op de laatste plaats te zetten is voor velen vaak groot. Maar dat hoeft niet! Met haar boek Power mom helpt Esther van Diepen de werkende moeder in vijf stappen naar meer energie en een betere balans in haar leven.

Power Mom is een handboek voor elke moeder die op zoek is naar de juiste balans in haar leven. Dit komt niet vanzelf, hiervoor is een goede planning, discipline en duidelijke focus nodig.

Auteur Esther van Diepen, onderneemster en zelf moeder van vier, heeft goede manieren gevonden om die juiste balans te vinden en schreef daarom dit boek. Power mom neemt moeders aan de hand en leert ze tijd te nemen voor zichzelf. Kom erachter hoe je een goede balans tussen werk, gezin en jezelf het beste kan realiseren. Vanuit jouw persoonlijke motivatie ga je aan de slag om in vijf stappen de perfecte balans te vinden. Per stap ga je jezelf sterker, gezonder en meer uitgerust voelen. Zo kun je meer genieten van je tijd als moeder, carrièrevrouw, partner en vriendin.

In het boek staan veel praktische lifehacks, gouden tips en inspirerende verhalen over sport, voeding, ontspanning, werk en gezin. Ook lees je ervaringsverhalen en krijg je tips van andere Power moms zoals ex-volleybalster Manon Nummerdor-Flier, voormalig politica Nine Kooiman en directeur Lelystad Airport Hanne Buis.

Esther van Diepen is moeder van vier en met haar bedrijven Mom in Balance en SHE Performance ondersteunt ze wereldwijd werkende en ambitieuze moeders.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Power mom | Esther van Diepen | ISBN: 9789021570549 | €20 ,- | Verschijndatum: 9-10-2018

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *