Op zoek naar de leukste opa of oma van Brabant

Weet jouw opa precies hoe hij je aan het lachen krijgt? Staat jouw oma altijd voor je klaar met een luisterend oor? Kent jouw opa de leukste liedjes? Of neemt jouw oma je mee op de mooiste avonturen? Geef hem of haar dan snel op, want de organisatie van liever thuis! is op zoek naar de leukste opa of oma van Brabant!

Trotse kleinkinderen, hun ouders of buren kunnen deze speciale opa of oma opgeven via de website www.lieverthuis.info/leukste-opa-oma-verkiezing
Met een foto en een korte motivatie kun je aangeven waarom nou juist jouw oma of opa moet winnen. Wie weet wordt hij of zij tijdens de finale op 25 november 2017 benoemd tot leukste opa/oma van Brabant! Zorg er dus ook voor dat degene die je nomineert op 25 november 2017 naar de finale kan komen. Deze zal plaatsvinden tijdens de liever thuis! beurs. Om 14.30 uur in het Beursgebouw te Eindhoven.

Spannende finale
Er zijn 2 manieren om de titel van leukste opa/oma van Brabant te verdienen. Allereerst is er de publieksprijs waarbij je kan stemmen op de opa of oma die jij de leukste van Brabant vindt. Degene met de meeste stemmen zal op 25 november 2017 de publieksprijs in ontvangst nemen. Breng je stem uit op de pagina: www.lieverthuis.info/stemmen-leukste-opa-oma/

Naast de Publieksprijs is er ook een live finale op 25 november in het Beursgebouw Eindhoven. Iedereen die is opgegeven voor de verkiezing wordt uitgenodigd om als publiek daarbij aanwezig te zijn. Uit het publiek worden vijf finalisten gekozen die gaan strijden voor de titel. Dit doen ze in een spannende quiz over opa’s, oma’s en hun kleinkinderen.

De winnaars gaan niet alleen met de titel van leukste opa/oma van Brabant naar huis, maar ook met een mooi prijzenpakket. Maar ook voor de toeschouwers van het finalespel zijn er leuke prijzen te winnen. Geef dus snel de opa of oma op die volgens jou de titel verdient via www.lieverthuis.info/leukste-opa-oma-verkiezing Vul het profiel volledig in en begin met het verzamelen van stemmen. Want Annie M. G. Schmidt zong het al: je grootouders zijn gewoon de beste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *