Ontdek de kracht van bouillon

9789089897435_mp

ISBN 9789089897435 | Paperback | 176 pagina’s

Bouillon

Recepten met bouillon als basis
Vicki Edgson & Heather Thomas

Bouillon bevat de 10 belangrijkste basisbouillons van vlees, vis en groente met stap-voor-stap-uitleg voor de bereiding en informatie over de voedingsstoffen. Verder zijn er meer dan 50 recepten opgenomen van frisse soepen en hartverwarmende stoofschotels, maar ook heerlijk romige risotto en geurige currygerechten met steeds een van de 10 bouillons als basis. Bij elk recept vind je extra suggesties en variaties. Alle gerechten in dit boek zijn eenvoudig te maken met gemakkelijk verkrijgbare producten.

Over de auteurs
Vicki Edgson werkte meer dan twintig jaar als diëtist. Nu zet ze haar ervaring in om boeken te schrijven en bijdragen te leveren aan een groot aantal vooraanstaande gezondheidsmagazines, waaronder Women’s Health. Zij is een van de oprichters van The Food Doctor en werkte aan diverse Engelse tv-programma’s mee.
Heather Thomas is culinair schrijver, redacteur en de auteur van een aantal bekende kookboeken, waaronder Quick & Easy Low Calorie Cookbook (2015). Ze heeft met verschillende topkoks, afslankbedrijven (o.a. Weight Watchers) en vrouwengezondheidsorganisaties samengewerkt, en bijdragen geleverd aan vele tijdschriften.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *