Omega-3 supplementen gemaakt van algen

Met deze omega-3 capsules kunnen we 25 procent van de wereldwijde visvangst tegengaan

Nee, dit is geen typefout. Tot voor kort was vis- en krillolie vrijwel de enige bron voor essentiële omega-3 vetzuren. Dat zorgt ervoor dat momenteel 25 procent van de wereldwijde visvangst wordt gebruikt om omega-3 te produceren. Daily Supplements komt daarom met duurzame, vegan alternatieven.

Het is deze winter meer dan ooit belangrijk om aan je weerstand te werken. Van voedingsrijke maaltijden tot lange wandelingen en van tijd voor jezelf tot het slikken van de juiste supplementen. Met Daily Supplements haal je het optimale uit de wintermaandenén ga je overbevissing tegen. Bij het supplementenmerk heb je de keuze uit vegan Omega-3 DHA + EPA, Omega-3 DHA, Omega-3 Vrill en Astaxanthine, allemaal gemaakt van algen. De vitamine D3 producten van Daily Supplements zijn gemaakt van korstmos.

Wist jij dat niet de vis, maar de algen die ze eten uit omega-3 vetzuren bestaan? Daarom vindt Daily Supplements het de hoogste tijd om de vetzuren uit de bron (lees: alg) te halen. Zo kunnen miljoenen vissen blijven zwemmen. Daarnaast zorg je er met Daily Supplements niet alleen voor dat vissen en garnalen in leven blijven, maar heb je ook een gezonder supplement in handen. De ruwe olie die uit vissen wordt geperst bevat namelijk gifstoffen, die in meerdere stappen eruit moet worden gefilterd.

Bij Daily Supplements vind je naast de omega-3 capsules, ook de ideale vervanger van je klassieke krillolie. Het merk doopt het product om tot Vrill: een duurzaam en volledig plantaardige olie, rijk aan omega-3 vetzuren. Met een geavanceerde technologie is het merk erin geslaagd een capsule te maken met dubbel zoveel EPA en DHA. Daarnaast bevat het 50 procent meer fosfolipiden. Dat zorgt ervoor dat de omega-3 makkelijker wordt opgenomen door het lichaam. De capsules bevatten ook zes keer meer astaxanthine (een krachtige antioxidant), dan welke krillolie capsule dan ook*. Het is goed voor je hersenen, hart en ogen.**

Niet alleen de supplementen van Daily Supplements zijn natuurlijk, ook het productieproces. Dat is namelijk geïnspireerd op onderzoek van wetenschappers, die ontdekten dat er in het water van een mangrovebos – bomen die met hun wortels boven het water uitsteken – zich een algensoort vol omega-3 bevindt. Daily Supplementsbootst dit proces op land na, waar deze algen duurzaam, onder gecontroleerde condities worden gecultiveerd. Het resultaat? Plantaardige en pure omega-3 supplementen, rijk aan DHA en EPA. Het merk kent ook vloeibare plantaardige omega-3 voor jong en oud.

Daily Supplements passen binnen een vegan dieet en is geschikt voor jong en oud, evenals zwangere vrouwen. 

Proudly supported by Sea Shepherd
De producten van Daily Supplements zijn niet onopgemerkt gebleven. De internationale organisatie Sea Shepherdondersteunt met trots de capsules van Daily Supplements. De acties van de non-profit organisatie zijn erop gericht het doden van zeedieren en de vernietiging van hun leefomgeving te stoppen. Zij onderzoeken, registreren en documenteren illegale activiteiten op zee. De missie van Sea Shepherd sluit daarmee volledig aan op die van Daily Supplements. Waar Sea Shepherd strijd voert door misstanden op zee aan de kaak te stellen, doet Daily Supplements dat via het winkelmandje.

De prijzen voor Daily Supplements per 60 capsules liggen tussen de €24,99 en de €34,99. De vitamine D3 kent een dosering van 100 capsules en daarnaast bestaat het Daily Supplements assortiment ook uit een aantal vloeibare producten. Je vindt ze via geselecteerde retailers.

* standaard krillolie capsules bevat 500 mg omega-3

**Het gunstige effect voor hersenen, hart en ogen wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA en EPA. Daily Supplements Vrill Omega-3 bevat 280mg DHA en 150mg EPA per dagdosering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *